ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Days of Play: Τα δωρεάν PS Plus games, προσφορές και υποστήριξη PS2 παιχνιδιών

Ξεκινά από αύριο η εορταστική περίοδος του PlayStation!

Η καμπάνια Days of Play ετοιμάζεται για να μπει σε ισχύ από αύριο 29 Μαΐου και θα περιλαμβάνει έναν σωρό προωθητικές ενέργειες για το PlayStation οικοσύστημα, συμπεριλαμβανομένων προσφορών σε games και hardware, ψηφιακών δώρων, αναβαθμίσεων των υπηρεσιών της Sony και πολλών ακόμη. Μπορείτε να διαβάσετε για κάθε δρώμενο αναλυτικά μέσω του PS Blog, ωστόσο σας καταγράφουμε και εμείς μερικές περιπτώσεις που πρέπει να προσέξετε μέχρι και τις 12 Ιουνίου που θα ολοκληρωθεί το PlayStation πανηγύρι.

PS Plus Free Games

Αρχικά μαθεύτηκαν μία μέρα νωρίτερα από το συνηθισμένο τα δωρεάν games που θα μπορέσουν να εξαργυρώσουν μέσα στον Ιούνιο τα μέλη του PS Plus. Όπως θα βλέπετε από τη λίστα και την εικόνα που ακολουθεί, οι συνδρομητές όλων των βαθμίδων (Essential/Extra/Premium) θα μπορέσουν είτε να παίξουν βρωμόξυλο στους δρόμους, είτε να ζήσουν τα μεγάλα wrestling shows, είτε απλά να βολτάρουν στον Βυθό του Μπικίνι.

Τα δωρεάν games του PS Plus για το Ιούνιο, που μπορούν να εξαργυρωθούν από την Τρίτη 4 Ιουνίου, έχουν ως εξής:

  • SpongeBob Squarepants: The Cosmic Shake (PS4 | PS5)
  • AEW Fight Forever (PS4 | PS5)
  • Streets of Rage 4 (PS4 | PS5)

Free Avatars

Πάμε τώρα σε όλα τα "καινούρια" που φέρνει η ετήσια γιορτή του PlayStation ξεκινώντας από τα μικρά δωράκια που μπορείτε να αποκτήσετε όλοι εντελώς άκοπα. Θα δοθούν σε όλους τους χρήστες digital avatars για να κοσμίσουν το προφίλ τους στα χρώματα του PS Plus και με τις μορφές αγαπημένων ηρώων όπως ο Sly Cooper και η Lara Croft. Αυτά θα χρειαστεί να τα εξαργυρώσετε από το site του PlayStation αφότου γίνουν διαθέσιμα.

Νέες προσθήκες και VR games στον Games Catalogue

Ένα κύμα PS VR και PSVR2 τίτλων θα εισαχθεί επιτέλους στον κατάλογο παιχνιδιών του PS Plus, μόνο για όσους πληρώνουν την Premium συνδρομή. Τα games που θα προστεθούν εκεί είναι τα Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord, Walkabout Mini Golf, Synth Riders, Before Your Eyes,The Walking Dead: Saints & Sinners – Chapters 1 & 2, επίσης από τις 6 Ιουνίου.

Πέραν των VR παιχνιδιών όμως θα συμβούν και μερικές ακόμη "μεταγραφές" για τον κατάλογο, εφόσον εξασφαλίστηκε η συμμετοχή των Dredge (29 Μαΐου), Lego Marvel Super Heroes 2 (31 Μαΐου), Cricket 24 (5 Ιουνίου) και Grand Theft Auto: San Andreas – The Definitive Edition (7 Ιουνίου) στο promo, συν τα όποια παιχνίδια ανακοινωθούν στα μέσα του Ιουνίου για το μηνιαίο rotation.

Υποστήριξη PS2 games

Όποιος κάνει υπομονή επιβραβεύεται. Μπορεί να πήρε τον χρόνο της, αλλά η Sony κάνει επιτέλους το επόμενο βήμα ενίσχυσης των άνω tiers του PS Plus, επιτρέποντας πια τον ερχομό και παιχνιδιών της εποχής του PS2 στο PS5. Ακόμα πιο θετικό το ότι τα games αυτά θα "τρέχουν" natively στο PS5 και όχι μέσω streaming, όπως συμβαίνει με τη λίστα των PS3 backwards compatible παιχνιδιών. Κάπως έτσι, από τις 11 Ιουνίου θα βρείτε τα εξής παιχνίδια στον κατάλογο των "Classics" του PS Plus:

  • Tomb Raider Legend
  • Star Wars: The Clone Wars
  • Sly Cooper and the Thievius Raccoonus

Αμέτρητες προσφορές σε games του PS Store

Δεν το συζητάμε πως αυτή είναι μία πολύ καλή περίοδος για να αγοράσετε games με έκπτωση, εφόσον στη sales λίστα του Days of Play θα βρείτε χιλιάδες τίτλους σε μειωμένη τιμή. Μεταξύ αυτών θα βρείτε για πρώτη φορά και μερικές σχετικά πρόσφατες AAA κυκλοφορίες, όπως για παράδειγμα το Marvel's Spider-Man 2 και το Final Fantasy VII Rebirth. Πατήστε εδώ για να δείτε όλο τον εκπτωτικό κατάλογο που θα συνεχίσει να ανανεώνεται ημερησίως.

Μειωμένες τιμές σε κονσόλες και hardware

Το Days of Play γιορτάζεται και από άτομα που δεν έχουν μεταβεί ακόμα στη γενιά του PS5. Αυτό διότι έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν τη νεότερη κονσόλα της Sony κατά 50€ φθηνότερη, είτε στοχεύουν στην έκδοση με τη blu-ray υποδοχή, είτε στο digital. Και το PS VR2 θα δει την τιμή του να μειώνεται προσωρινά κατά 100€.

Κατά τα άλλα, υπάρχουν πολλά επίσης event-άκια που αφορούν το PlayStation Stars ή promos για ταινίες και σειρές μέσω PlayStation.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.