ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Οι DC heroes τρελάθηκαν στο story trailer του Suicide Squad

Villains... assemble?

Πιστό στο ραντεβού του στο DC Fandome αποδείχθηκε το Suicide Squad: Kill the Justice League, εφόσον η Rocksteady μας είχε ετοιμάσει ένα ωραιότατο τρέιλερ με διάφορες λεπτομέρειες για το story και τα γεγονότα που θα συναντήσουμε στο παιχνίδι. Γνωρίζαμε ήδη τους τέσσερις πρωταγωνιστές από το reveal του παιχνιδιού, ωστόσο αυτή τη φορά είδαμε και άλλους χαρακτήρες της DC να συμμετέχουν, μερικοί εκ των οποίων μας μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στη συνολική εικόνα του παιχνιδιού. 

Στο παρακάτω τρέιλερ βλέπουμε την Amanda Waller να εξουσιάζει την "Task Force X", ακριβώς όπως στα comics και τις ταινίες που κυκλοφόρησαν τα τελευταία χρόνια στο σινεμά. Δεν ξέρουμε πως μπορεί κάποιος να μετατρέψει προς όφελός του τη συνεργασία των Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang και Killer Shark, ωστόσο όταν αντικρίζουμε τους Flash, Superman, Green Lantern και λοιπούς σε αυτή την κατάσταση, το τρελό κουαρτέτο ίσως αποτελεί μοναδική λύση.

{youtube}f452eQ62Hs0{/youtube}

Δεν κρύβουμε πως θα θέλαμε την Rocksteady να είχε στριμώξει λίγο gameplay σε όλη αυτή την παρουσίαση, τη συγχωρούμε όμως, αφού μας επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του Penguin στο παιχνίδι, όπως και το ότι το παιχνίδι βρίσκεται σε κανονική πορεία για κυκλοφορία μέσα στο 2022. Θα πρέπει να δούμε φυσικά κάτι πιο απτό για να κρίνουμε, ειδικά από ένα service game, αλλά ας δείξουμε για την ώρα πίστη στην επική Rocksteady.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88