ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Έρχεται η κινηματογραφική μεταφορά του Dead by Daylight

Με την υπογραφή των Atomic Monster και Blumhouse!

Οι μεταφορές γνωστών παιχνιδιών στη μεγάλη και μικρή οθόνη έχουν πάρει φωτιά τα τελευταία χρόνια, γεγονός που δεν θα έπρεπε να προκαλεί εντύπωση μιας και ο κόσμος του gaming διαθέτει πληθώρα καλογραμμένων ιστοριών και εξαιρετικών concepts. Για το λόγο αυτό, το ότι μία ταινία που να διαδραματίζεται στον τρομακτικό κόσμο του Dead by Daylight βρίσκεται στα σκαριά, αποτελεί μία αναμενόμενη αλλά καλοδεχούμενη εξέλιξη.

Όπως μεταδίδει το Variety σε αποκλειστικό του άρθρο, η Behaviour Interactive ήρθε σε συμφωνία με τις Atomic Monster και Blumhouse για τη μεταφορά του πασίγνωστου PvP horror παιχνιδιού στη μεγάλη οθόνη. Το project δε διαθέτει ακόμα σκηνοθέτη και σεναριογράφο, ωστόσο σίγουρα οι fans της σειράς μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι μιας και από πίσω βρίσκονται μερικά από τα λαμπρότερα μυαλά του horror είδους, τα οποία ευθύνονται για ταινίες όπως το The Conjuring, Insidious, Get Out και την ανθολογία The Purge.

Τέλος, αν και το lineup του παιχνιδιού διαθέτει μεγαθήρια της horror σκηνής, όπως οι Michael Myers, Freddy Kruger και Pyramid Head, περιλαμβάνει και τους δικούς του original χαρακτήρες όπως ο Evan Macmillan που κοσμεί το εξώφυλλο του παιχνιδιού και δεν αποκλείεται να είναι αυτός που θα «ταλαιπωρήσει» τους κινηματογραφικούς ήρωες του adaptation.

Πηγή: Variety

Πάνος Τσαμπούκος's Avatar

Πάνος Τσαμπούκος

Λάτρης ταινιών και σειρών, αλλά οι γονείς μου ακόμη έχουν να λένε πως όταν έπιανα τηλεχειριστήριο στα χέρια μου μικρός, το δωμάτιο δε με χωρούσε. That's life, I guess...


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88