ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

ΦΗΜΗ: Φέτος θα κυκλοφορήσει το Dead Island 2

Σύμφωνα με γνωστό insider.

Μέχρι να ανακοινωθεί το Warzone 2, ο Tom Henderson είπε να μας πλασάρει ακόμα μία ενδιαφέρουσα πληροφορία που αφορά αυτή τη φορά τη σειρά Dead Island. Σύμφωνα με τον ίδιο, το δεύτερο παιχνίδι που έχει ανακοινωθεί από το 2014 βρίσκεται σε καλό στάδιο ανάπτυξης, σε βαθμό που ο leaker δηλώνει αισιόδοξος για φετινή κυκλοφορία.

Μεταξύ άλλων, στο video του αναφέρει: "Το παιχνίδι βρίσκεται σε ικανοποιητική κατάσταση και μπορεί να ανακοινωθεί πολύ σύντομα μέσω κάποιου gameplay trailer. Πολύ πιθανό να κυκλοφορήσει στο τελευταίο τρίμηνο του 2022". Ενδιαφέρουσα εξέλιξη, αν σκεφτεί κανείς πως η καθυστέρηση του sequel οφείλεται σε ένα βαθμό στην ύπαρξη του Dying Light, το οποίο πρόλαβε να βγάλει και sequel προ ολίγων ημερών, με το Dead Island να μένει στον πάγο όλο αυτό το διάστημα.

{youtube}99f8Frhl1B4{/youtube}

Ίσως δεν βγάζει ιδιαίτερο νόημα από άποψη marketing να δούμε δύο πανομοιότυπα games μέσα στο ίδιο έτος από την Koch Media, αλλά ο man έχει πέσει πολλές φορές μέσα. 

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88