ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Dead Island 2: Έπιασε μπαμ-μπαμ 1 εκατομμύριο πωλήσεις

Χρειάστηκε μόλις ένα ΠΣΚ.

Μπορεί να έλαβε ανάμεικτες κριτικές από την πλειονότητα των συναδέλφων reviewers, αυτό όμως δεν εμπόδισε το Dead Island 2 από το να χαράξει καλή πορεία στην αγορά. Φαίνεται πως το κοινό έπαθε στέρηση από την πολυετή αναμονή για το sequel, πηγαίνοντας νωρίς-νωρίς να το αγοράσει, πράγμα που το βοήθησε να μετρήσει 1 εκατομμύριο πωλήσεις μέσα στο τριήμερο που λανσαρίστηκε. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα άφησε άκρως ικανοποιημένη την Deep Silver - τουλάχιστον έτσι δείχνει δημοσίως - ευχαριστώντας όλους όσους επισκέφτηκαν το HELL-A!

Τα τελευταία δεδομένα που κοινοποιήθηκαν και αφορούν το πρώτο παιχνίδι θέλουν το original Dead Island να έχει πουλήσει 5 εκατομμύρια copies στις διάφορες εκδόσεις του. Το ξεκίνημα του Dead Island 2 δείχνει πως υπάρχουν προοπτικές για να αντιστοιχίσει και ίσως να ξεπεράσει τον προκάτοχό του στο εμπορικό κομμάτι, ιδίως όταν αρχίσουν οι εκπτώσεις του. Δείχνει πάντως πως τα zombie games παραμένουν αρκετά δημοφιλή μεταξύ των gamers, με το συγκεκριμένο να είναι ένα από τα πιο ξέφρενα IP`s εντός του genre.

Αν δεν ανήκετε σε αυτούς που αγόρασαν ήδη το παιχνίδι και ψάχνετε μία γνώμη, δείτε την κριτική μας για τον Dead Island 2 από τον Πάνο μας.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88