ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Dead Rising Deluxe Remaster: Η Capcom επαναφέρει το πρώτο παιχνίδι της zombie σειράς

Έρχεται μέσα στη χρονιά!

Η Capcom αποφάσισε να κυκλοφορήσει ξανά το πρώτο παιχνίδι μίας αρκετά δημοφιλούς σειράς που όμως είχαμε να δούμε αρκετά χρόνια. Ο λόγος για το πρώτο Dead Rising, το οποίο επιστρέφει σε μορφή remaster, για να μας χαρίσει άπλετους τρόπους για να αφανίσουμε ολόκληρες ορδές από ζόμπια. 

Το Dead Rising είχε κυκλοφορήσει τον Αύγουστο του 2006,  ακολουθώντας τον φωτορεπόρτερ Frank West, ο οποίος βρέθηκε παγιδευμένος σε ένα εμπορικό κέντρο στην πολιτεία του Κολοράντο, με τα διάφορα ζόμπι που είχαν εμφανιστεί να του επιτίθονται. Το ύφος του παιχνιδιού είναι αρκετά ανάλαφρο και χιουμοριστικό, με τον πρωταγωνιστή να καταλήγει να σκοτώνει τα ζόμπι με διάφορους ευφάνταστους τρόπους.

Η σειρά Dead Rising έχει λάβει αρκετά installments, με το πιο πρόσφατο να είναι το Dead Rising 4 που κυκλοφόρησε το 2016, ενώ ολόκληρο το franchise έχει πουλήσει πάνω από 16 εκατομμύρια αντίτυπα.

Η Capcom δεν μοιράστηκε πολλές πληροφορίες σχετικά με το Dead Rising Deluxe Remaster καθώς, εκτός από το teaser trailer που έδωσε στη δημοσιότητα, ανέφερε μόνο πως θα κυκλοφορήσει το 2024 στην τελευταία γενιά κονσολών και θα διαθέτει ανανεωμένη εμφάνιση.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.