ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

ΦΗΜΗ: Επιστρέφει η σειρά Dead Space

Με την Motive Studios να έχει αναλάβει το έργο.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του GamesBeat, Jeff Grubb η Motive Studios είναι έτοιμη να επαναφέρει ένα καθιερωμένο IP που έχει λατρευτεί πολύ από τον κόσμο, με τον ίδιο να αφήνει ξεκάθαρα υπονοούμενα πως πρόκειται για το Dead Space. Μάλιστα ο Grubb ανέφερε πως η EA σκοπεύει να ανακοινώσει το νέο της αυτό project στο επερχόμενο EA Play, που απέχει μόλις λίγες εβδομάδες.

Το franchise του Dead Space ξεκίνησε το 2013, με τα δύο πρώτα παιχνίδια να γίνονται ιδιαίτερα αγαπητά στο κοινό, κάτι που δεν έγινε όμως και με τον τρίτο τίτλο της σειράς, καθώς κάποιες αποφάσεις της EA δυσαρέστησαν τους παίκτες και οποιαδήποτε ιδέα για ένα νέο  Dead Space πάγωσε. Όπως όλα δείχνουν όμως η σειρά ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει ένα μεγάλο comeback, με την Motive Studios γνωστή από το Star Wars Squadrons, να αναπτύσσει όπως όλα δείχνουν την συνέχεια του sci-fi- survival horror, καθώς η τότε ομάδα ανάπτυξης των Dead Space, Visceral Games έχει κλείσει.

Το EA Play θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιουλίου και εμείς ελπίζουμε οι φήμες να αποδειχθούν αληθινές.

Πηγή: Eurogamer

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88