ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Dead Space Remake: Κερδισμένοι θα βγουν όσοι κάνουν pre-order σε PC

Δώρα με το τσουβάλι τους τελευταίους μήνες.

Το Steam αποφάσισε να ανταμείψει με ένα ιδιαίτερο δώρο τους χρήστες που σκοπεύουν να προ-παραγγείλουν το Dead Space Remake, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 27 Ιανουαρίου και αναπτύσσεται από την Motive, δωρίζοντας τους μαζί το original Dead Space 2.

Με αυτό το αξιόλογο deal μερικοί θα βγουν διπλά κερδισμένοι, καθώς πέρα από το πολυαναμενόμενο remake θα μπορέσουν να δουν και την αυθεντική συνέχεια της ιστορίας, γνωρίζοντας ακόμα περισσότερο στον σκοτεινό κόσμο του Dead Space. Φυσικά το παραπάνω αναφέρεται με κάθε επιφύλαξη, μιας και το παιχνίδι αποτελεί remake και όχι remaster, αφού έχει ανακοινωθεί ότι το παιχνίδι θα περιέχει ανανεωμένη ιστορία, χαρακτήρες και μηχανισμούς. Για να αξιοποιήσετε αυτή την προσφορά, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε εδώ και να προ-παραγγείλετε το παιχνίδι.

Τέλος να αναφέρω, μιας και μιλάμε για δώρα, ότι τρέχει το giveaway μας στο οποίο χαρίζουμε δύο κορυφαία παιχνίδια της περασμένης χρονιάς, οπότε τσεκάρετε εδώ.

Μιχάλης Κωνσταντάκης's Avatar

Μιχάλης Κωνσταντάκης

Γιατί το gaming για μένα είναι μια στιγμή ηρεμίας μέσα στο χάος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88