ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Deadlock: Το μη ανακοινωμένο παιχνίδι της Valve συγκέντρωσε πάνω από 18.000 παίκτες

Διαθέτοντας στοιχεία από διάφορα online games!

Παράδοξα συμβαίνουν παντού, ακόμα και στο χώρο του gaming. Ένα από αυτά φαίνεται πως πραγματοποιήθηκε σήμερα, καθώς ένα hero shooter της Valve, το οποίο δεν έχει καν ανακοινωθεί επίσημα, φαίνεται πως κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 18.000 χιλιάδες ταυτόχρονους παίκτες εχθές το απόγευμα.

Προφανώς βέβαια υπάρχει λογική εξήγηση για το Deadlock, το οποίο συνεχίζει να καταγράφει παίκτες στα «κλειστά» ψηφιακά lobbies του. Τα νούμερα έγιναν γνωστά μέσω της εφαρμογής SteamDB, που μας βοηθάει στο να μετρήσουμε τους ταυτόχρονους παίκτες ενός παιχνιδιού. Το νέο αυτό παιχνίδι της Valve δεν είναι ακόμα στη διάθεση του κοινού, με όποιες προσπάθειες για εγκατάσταση του να μην πιάνουν τόπο.

Για όσους τώρα ακούνε για πρώτη φορά τον μη ανακοινωμένο παιχνίδι Deadlock της Valve, πρέπει να διευκρινίσουμε πως είχαμε μάθει για την ύπαρξη του μέσω διάφορων εικόνων που δημοσιεύτηκαν στα social media, ενώ υπάρχει αναφορά για αυτό από τον ρεπόρτερ που ασχολείται με τα της Valve που ονομάζεται Tyler McVicker. 

Μάλιστα, ο McVicker υποστηρίζει πως το Deadlock είναι ένα sci-fi shooter που δανείζεται στοιχεία από διάφορα MOBA και tower defence, ενώ το χαρακτήρισε ως «παιδί» των Valorant, Overwatch, Dota 2 και Team Fortress 2. Τον περασμένο Ιούνιο η Valve κατέθεσε και το εμπορικό σήμα του παιχνιδιού, ακόμα ένα πειστήριο για την ύπαρξη του. Από τη στιγμή που έχει δοθεί πρόσβαση στο game σε ορισμένους ανθρώπους θεωρούμε πως γρήγορα θα έρθει και η ώρα της επίσημης ανακοίνωσής του.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.