ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Καταργείται το deal του 1€ για το Xbox Game Pass Ultimate

Επιβεβαιώθηκε η απόσυρσή του…

UPDATE: Η Microsoft επιβεβαιώνει πως καταργείται και επίσημα! Μέσα από επίσημη τοποθέτηση απέναντι στις φήμες, αποκάλυψε πως όντως εξετάζει νέες επιλογές διαφήμισης και υποδοχής του Game Pass προς τους νέους χρήστες!

[Original Story]: Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η προσφορά του ενός ευρώ, ως τιμή γνωριμίας για τους νέους χρήστες του Xbox Game Pass Ultimate, είναι η καλύτερη δυνατή εισαγωγή που μπορεί να προσφερθεί σε κάποιο νέο μέλος της Xbox οικογένειας. Πολύς κόσμος έχει επωφεληθεί από αυτό το deal, εφόσον δίνει πρόσβαση ενός μήνα στον πλήρη κατάλογο της συνδρομής της Microsoft σε κονσόλες και PC, πληρώνοντας όσο κοστίζουν... δύο μπουκαλάκια νερό. Γνωρίζω πολλά άτομα που μάλιστα κάνουν κατάχρηση αυτού, εκμεταλλευόμενοι πως κάθε νέο account έχει αυτή τη δυνατότητα άπαξ και είναι συνδεδεμένο με διαφορετικό mail και χρεωστική κάρτα. Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που αυτή τη στιγμή που μιλάμε εξαφανίστηκε από προσώπου Γης.

Όπως εντόπισε το insider-gaming, αλλά και αρκετοί χρήστες ανά τον κόσμο, η δημιουργία ενός νέου Xbox account δεν παραπέμπει πια σε αυτή την ακραία προσφορά όπως συνήθιζε, αντ` αυτού μας συνιστά να εγγραφούμε στο Xbox Game Pass με το πλήρες κόστους του Ultimate, στερώντας μας αυτή την άκρως συμφέρουσα δοκιμή του πακέτου, όπως είχαμε συνηθίσει. Ο λόγος που δεν υπάρχει κάπου διαθέσιμο (τουλάχιστον τη στιγμή που γράφουμε την είδηση) είναι άγνωστος. Θα μπορούσε να είναι κάτι πολύ αθώο, του τύπου να προσαρμόζεται στο υπόβαθρο και να επιστρέψει με την πρώτη ευκαιρία ή να είναι και μία ξαφνική απόσυρσή του, για λόγους που επίσης δεν είμαστε σε θέση να μαντέψουμε.

Οι επόμενες εβδομάδες θα είναι πάρα πολύ κρίσιμες για τη Microsoft και το Xbox, αφού υπήρξε ανατροπή που - μάλλον - οριστικοποιεί το γεγονός πως θα περάσει η εξαγορά των Activision-Blizzard-King, οπότε δεν μπορούμε ούτε να υποθέσουμε αν η εξαφάνιση του 1€ για 1 μήνα είναι τόσο στοχευμένη ή τυπική. Θα ενημερώσουμε το άρθρο μόλις το δούμε να επανέρχεται και θα συνεχίσουμε να παρακαλούμε στενά τις κινήσεις στο Xbox store, μπας και αποκομίσουμε κάτι πιο ξεκάθαρο. Ας ελπίσουμε πως θα παραμείνει ως επιλογή για τους νέους χρήστες καθότι αποτελούσε ιδανικό τρόπο να αντιληφθεί κανείς κατά πόσο καλύπτεται από τα όσα προσφέρει το εν λόγω subscription service.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88