ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Αποκαλύφθηκε επίσημα το Death Stranding Director`s Cut

Σύντομα στο PS5.

Ο Hideo Kojima έκανε το cameo του στο Summer Game Fest και ενώ τα πράγματα έδειχναν πως δεν θα αποκαλύψει κάτι, ζήτησε λίγο χρόνο από το φιλαράκι του, τον Geoff Keighley, για να μας προσφέρει ένα quick look στο ενδιάμεσο project της εταιρείας του.

{youtube}cVTS0iPfWc8{/youtube}

Πρόκειται για το Death Stranding Director`s Cut που θα κυκλοφορήσει στο PS5, με το τρέιλερ να μας δείχνει τον Sam σε άγνωστη τοποθεσία, ενώ το πολύ ευχάριστο της υπόθεσης ήταν η είσοδος του Sam σε ένα κουτί για κρύψιμο, ως reference στο Metal Gear Solid και τον Solid Snake.

Όσοι μπερδεύονται από τον όρο "Director`s Cut", στην ουσία πρόκειται για remaster της PS4 έκδοσης, με εκτεταμένο περιεχόμενο, διάφορες σκηνές και αποστολές που κόπηκαν από την PS4 έκδοση, σαν να λέμε ένα πιο μεγάλο Death Stranding.

Έτσι, όπως αποδείχθηκε, ισχύουν τα όσα έλεγε ο leaker Navtra και όπως μας έδειξε το χαρακτηριστικό τρέιλερ θα κυκλοφορήσει "πολύ σύντομα". Το πλήρες reveal θα γίνει τις επόμενες εβδομάδες σύμφωνα με τον Geoff Keighley.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88