ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Δεκαπενταύγουστο με Kena: Bridge of Spirits θα κάνουν οι κάτοχοι Xbox

(Πιο) καλή Παναγιά!

Ένα από τα πιο λαμπερά indie διαμάντια του PlayStation καταλόγου ετοιμάζεται επιτέλους να καλοκαρδίσει και όσους επένδυσαν σε κάποιο εκ των Xbox One/Xbox Series X|S. Στις 15 Αυγούστου που οι δρόμοι όλης της Ελλάδας θα έχουν αδειάσει λόγω αργίας, το Kena: Bridge of Spirits θα μπει σε διαδικασία επανακυκλοφορίας, εφόσον θα έρθει για πρώτη φορά στις κονσόλες της Microsoft από την Ember Lab. Μπορεί να συμπληρώθηκαν σχεδόν τρία χρόνια από όταν πρωτολανσαρίστηκε σε PlayStation και PC (Σεπτέμβριος του 2021), αλλά ποτέ δεν είναι αργά για το βραβευμένο indie game να συστηθεί σε νέο κοινό.

Με ένα σύντομο teaserάκι στο YouTube, η Ember Lab επιβεβαίωσε την προαναφερόμενη ημερομηνία κυκλοφορίας, όπως και το γεγονός ότι συνεργάζεται ξανά με τη Maximum Games για να υποστηριχθεί και με retail copies όλο αυτό το άνοιγμα σε νέες κονσόλες. Μάλιστα, όσοι το αγοράσουν σε Xbox θα επωφεληθούν και από μικρά ψηφιακά δωράκια, υπό τη μορφή skins για τα μικρά πνεύματα, εμπνευσμένα από το Sea of Thieves.

Μπορείτε να διαβάσετε εδώ το αναλυτικό μας review για το Kena: Bridge of Spirits, όπως και την αποκλειστική συνέντευξη που έδωσαν οι δημιουργοί του παιχνιδιού στο SAVE THE GAME.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.