ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ακόμα ένα delay για το Forspoken που έρχεται τελικά το 2023

Φοβήθηκε την επέλαση του God of War;

Το παιχνίδι της Square Enix ήταν αρχικά προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2022, όμως η εταιρεία ανάπτυξης τον Μάρτιο ανακοίνωσε πως πρόκειται να καθυστερήσει, δίνοντας ως ημερομηνία κυκλοφορίας τον Οκτώβριο. Σήμερα όμως τα πράγματα άλλαξαν λιγάκι, καθώς το Forspoken έλαβε ακόμα ένα delay για τις 24 Ιανουαρίου του 2023.

«Ως αποτέλεσμα των συνεχών συζητήσεων με τους βασικούς μας εταίρους, λάβαμε τη στρατηγική απόφαση να μεταφέρουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Forspoken στις 24 Ιανουαρίου του 2023. Όλα τα στοιχεία του παιχνιδιού έχουν πλέον ολοκληρωθεί, και πλέον η ανάπτυξη βρίσκεται σε τελική φάση», ανέφερε χαρακτηριστικά στο πρόσφατο tweet της η Square Enix.

Εντύπωση προκαλεί πως η είδηση της αναβολής έρχεται λίγο μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας του God of War Ragnarok, με πολλούς να πιστεύουν πως είναι και ο κύριος λόγος καθυστέρησης του Forspoken.

Το Forspoken ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον Ιούνιου του 2020, ενώ αναπτύσσεται από την εταιρεία Luminous Productions και θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά σε PS5 και PC.

Πηγή: Twitter

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88