ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Διαθέσιμο demo και το πρώτο DLC του Mario + Rabbids Sparks of Hope

Η Madame Bwahstrella μας έχει αποστολή!

Αναπολώ έντονα τις ημέρες που έπαιζα το Mario + Rabbids Sparks of Hope τον περασμένο Οκτώβριο, εφόσον ήταν από τους top διασκεδαστικούς τίτλους της περασμένης χρονιάς, αλλά έχω αποτύχει να ξαναβρεθώ στο πολυσύμπαν του λόγω φόρτου από reviews που ακολούθησαν. Ίσως τώρα να είναι η ιδανικότερη στιγμή να συναντηθώ ξανά με την crossover ομάδα διάσωσης, αφού πραγματοποιήθηκε ο ερχομός της πρώτης DLC καμπάνιας του παιχνιδιού, γνωστής ως Tower of Doooom. Η συγκεκριμένη επέκταση είναι διαθέσιμη προς όσους αγόρασαν ή σκοπεύουν να αγοράσουν το season pass (ή την gold έκδοση που το περιλαμβάνει), αποκτώντας πρόσβαση σε όλο το εξτρά περιεχόμενο και στα δύο DLC`s που θα ακολουθήσουν αργότερα μέσα στο 2023. 

Στο Tower of Doooom αυτό καθαυτό, ο Mario, η παρέα του και τα Rabbids, συναντούν την Madame Bwahstrella, η οποία τους αναθέτει να σκαρφαλώσουν έναν πύργο γεμάτο απειλητικές μορφές που δημιούργησε η Cursa, με στόχο τη διάσωση του Spawny. Σε αυτή τη δοκιμασία το παιχνίδι λειτουργεί ολίγον διαφορετικά, εφόσον εστιάζει πολύ περισσότερο στο μαχητικό πεδίο έναντι της εξερεύνησης. Θα πρέπει να νικήσετε όλες τις procedurally generated μάχες που θα εμφανιστούν στον διάβα σας, ξεκινώντας με τέσσερις τυχαίους ήρωες και sparks ανάμεσα από όσους συναντήσαμε στην πλήρη έκδοση του παιχνιδιού. Η δυσκολία θα αυξάνεται όσο σκαρφαλώνετε στα παραπάνω δώματα, ενώ δείχνει πως πράγματι προσθέτει περισσότερες στρώσεις στρατηγικής και σκέψης. 

{youtube}GcSbBnyWyx0{/youtube}

Η κυκλοφορία του πρώτου DLC, όμως, γιορτάζεται και με δύο ακόμη τρόπους. Αφενός έχουμε την παρουσία ενός δωρεάν demo στο Nintendo eShop, μέσω του οποίου μπορείτε να παίξετε τον πρόλογο και λίγο από τον πρώτο πλανήτη του campaign. Η δοκιμαστική έκδοση διαρκεί περίπου δύο ώρες και θα σας δώσει μία ικανοποιητική εικόνα των συστημάτων πάνω στα οποία βασίζεται το gameplay, όπως και των όμορφων περιβαλλόντων που θα μπορέσετε να επισκεφθείτε.

{youtube}UjpbDzGz67U{/youtube}

Από την άλλη, αν σας κινήσαμε το ενδιαφέρον με τα παραπάνω trailers και τη δοκιμαστική αυτή έκδοση, αυτή την περίοδο και μέχρι τις 13 Μαρτίου τρέχει προσφορά για το Mario + Rabbids + Sparks of Hope, τόσο ψηφιακά όσο και σε retail, με το παιχνίδι να κοστίζει προσωρινά 39.99€ αντί 59.99€. Κοινώς, μπορείτε να δοκιμάσετε δωρεάν το παιχνίδι, να παρακολουθήσετε το έξτρα περιεχόμενο που κατέφθασε και αν πειστείτε να το αγοράσετε με έκπτωση!

Δείτε επίσης το αναλυτικό μας review για το Mario + Rabbids Sparks of Hope.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88