ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Από σήμερα διαθέσιμο το demo του Monster Hunter Rise: Sunbreak

Ετοιμαστείτε να κυνηγήσετε τέρατα για άλλη μια φορά!

Το ανερχόμενο Sunbreak expansion του Monster Hunter Rise διαθέτει από σήμερα ένα δωρεάν demo στο Nintendo Switch και στο PC.

Το demo, έχει μέγεθος 3,2 GB και περιλαμβάνει τέσσερις αποστολές από τις οποίες μπορείτε να τις παίξετε όσες φορές θέλετε. Οι τρεις πρώτες αποστολές, που γίνονται σταδιακά όλο και πιο δύσκολες, δίνουν την δυνατότητα στους παίκτες να προσπαθήσουν να σκοτώσουν ένα Great Izuchi, ένα Tetranadon και έναν Astalos, με τη δυνατότητα σε κάθε αποστολή να κάνουν faint έως και 9 φορές. Ενώ η τέταρτη αποστολή, η οποία απευθύνεται κυρίως στους «πιο βετεράνους παίκτες» μπορούν να σκοτώσουν ένα Malzeno με μόνο 3 faints.

{youtube}isosNYy4axw{/youtube}

3 training quests θα συμπεριληφθούν επίσης στο demo, η πρώτη είναι μια τυπική αποστολή για τους νεοφερμένους, για να τους διδάξουν τα βασικά του παιχνιδιού, ενώ οι άλλες αποστολές θα διδάξουν στους παίκτες πώς να χρησιμοποιούν το Wyvern riding (που τους επιτρέπει να ελέγχουν προσωρινά τέρατα) και τη νέα τεχνική Switch Skill Swap. Αν και το demo είναι μια αυτόνομη έκδοση και δεν επιτρέπει στους παίκτες να μεταφέρουν την πρόοδό τους στο κύριο παιχνίδι μετά την ολοκλήρωση, δημιουργεί δεδομένα αποθήκευσης που μπορούν να αναγνωριστούν από την τελική έκδοση του Sunbreak. Εάν το παιχνίδι εντοπίσει save data από το demo στο Switch ή τον υπολογιστή του παίκτη, θα λάβει ένα πακέτο που περιέχει 60 Mega Potions, 15 Pitfall Traps, 30 Energy Drinks, 15 Mega Demondrugs και 15 Mega Armorskins.

Στο demo μπορούν να παίξουν μέχρι και 4 παίκτες local ή online με την προϋπόθεση να το έχουν όλοι κατεβασμένο το παιχνίδι στο Switch ή PC.

Πηγή: VGC

Θάνος Σαββίδης


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88