ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Δωρεάν demo για το One Piece Odyssey

Θα εμφανιστεί λίγο πριν το launch!

Την επιβεβαίωση πως θα μπορέσουμε να δοκιμάσουμε το One Piece Odyssey λίγο προτού λανσαριστεί μας πρόσφερε η Bandai Namco. Αρχικά μέσω ενός trailer και στη συνέχεια μέσω ενός δελτίου τύπου μάθαμε πως στις 10 Ιανουαρίου, τρεις ημέρες πριν την ημέρα κυκλοφορίας του πλήρους παιχνιδιού, θα υπάρξει μία δοκιμαστική έκδοση για να κρίνουν οι παίκτες κατά πόσο θα ακολουθήσουν τον Luffy και το πλήρωμά του σε όλη αυτή την "Οδύσσεια". Το `Memories` trailer μας δείχνει, όπως δηλώνει, διάφορες αναμνήσεις από τις περιπέτειες των πειρατών στα Enies Lobby, Marineford, Alabasta και Dressrosa.

{youtube}yHCo9N64lRk{/youtube}

Πέραν των original χαρακτήρων που θα δούμε στο παιχνίδι φαίνονται και αρκετές γνώριμες μορφές. Sabo, Trafalgar Law και Bon Clay από τη μεριά των συμμάχων, όπως και οι Doflamingo και Burgess από τους ανταγωνιστές κάνουν την εμφάνισή τους και έτσι το παιχνίδι υπόσχεται έμμεσα ένα πλούσιο σε γεγονότα και πρόσωπα περιεχόμενο. Φυσικά, όλο το πλήρωμα των Strawhats, που θα είναι και playable, έχει τις στιγμές του.

Το One Piece Odyssey θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιανουαρίου του 2023 για PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X|S.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88