ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Παίξτε δωρεάν το demo του One Piece Odyssey σε PlayStation και Xbox

Ετοιμαστείτε nakama`s!

Σε δύο ημέρες θα έχουμε την ευκαιρία να γίνουμε και εμείς μέλη των Straw Hat Pirates, ελέγχοντας κάθε μέλος του αγαπημένου μας πληρώματος στο One Piece Odyssey. Αν ανυπομονείτε για αυτό ή αν δεν έχετε πειστεί κατά πόσο θα προβείτε στην αγορά του επερχόμενου JRPG, η Bandai Namco σας δίνει μία πρώτη "γεύση" του παιχνιδιού, διαθέτοντας ένα δωρεάν demo στα ψηφιακά καταστήματα του PlayStation και του Xbox.

Η δοκιμαστική αυτή έκδοση θα σας γνωρίσει με τον κόσμο του παιχνιδιού, ορισμένους από τους συμμετέχοντες χαρακτήρες, το turn-based σύστημα μάχης του και τα περισσότερα στοιχεία που οφείλεται να γνωρίζετε προτού ανεβείτε στο Thousand Sunny και βάλετε πλώρη για ένα ανεξερεύνητο νησί του New World.

Δεν γνωρίζουμε ποιον θα πρωτοπρολάβουμε να χειριστούμε σε αυτό το demo, πέραν του Luffy φυσικά που πιθανότατα θα διαθέτει και την πλειονότητα του playtime στο πλήρες παιχνίδι ως πρωταγωνιστής της σειράς και καπετάνιος του πληρώματος. Περισσότερα για το παιχνίδι όταν με το καλό το έχουμε στα χέρια μας!

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το demo του One Piece Odyssey σε PS4/PS5.

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το demo του One Piece Odyssey σε Xbox One/Xbox Series X|S.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88