ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Δεν θα πραγματοποιηθεί η BlizzCon του 2024

Θα επιστρέψει όμως μελλοντικά.

Η παραδοσιακή έκθεση όπου οι φίλοι της Blizzard Entertainment συγκεντρωνόντουσαν περιμένοντας να μάθουν πρώτοι από όλους τα πλάνα της αγαπημένης τους εταιρείας δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος. Με δήλωση της στο επίσημο site η Blizzard Entertainment ανακοίνωσε την ακύρωση της φετινής BlizzCon, ενώ παράλληλα υποσχέθηκε πως θα είναι παρούσα στα υπόλοιπα showcases που θα γίνουν.

«Μετά από προσεκτική εξέταση τον τελευταίο χρόνο, εμείς στη Blizzard πήραμε την απόφαση να μην διοργανώσουμε την BlizzCon το 2024. Η συγκεκριμένη απόφαση δεν πάρθηκε επιπόλαια, καθώς η BlizzCon παραμένει ένα πολύ ιδιαίτερο γεγονός για όλους μας και γνωρίζουμε πως αρκετοί από εσάς το ανυπομονείτε.»

Μπορεί φέτος να μην έχουμε BlizzCon, όμως η Blizzard Entertainment ξεκαθάρισε στο κοινό πως σκοπεύει να επαναφέρει τη συγκεκριμένη έκθεση μέσα στα επόμενα χρόνια. Επιπλέον, αναφέρθηκε και στον εορτασμό της 30ης επετείου του Warcraft, που θα πραγματοποιηθεί μέσω πολλαπλών παγκόσμιων εκδηλώσεων. 

Να υπενθυμίσουμε πως η BlizzCon πραγματοποιήθηκε τελευταία φορά πέρυσι, ύστερα από 3 χρόνια απουσίας εξαιτίας της πανδημίας που έπληξε κάθε παρόμοιο event. Στην περσινή επιστροφή της μάλιστα είχαμε και την παρουσία του Phil Spencer, ο οποίος ανέβηκε στη σκηνή εξασφαλίζοντας στο κοινό πως η Microsoft θα εξουσιοδοτήσει τη Blizzard Entertainment για να συνεχίσει να δημιουργεί τις εμπειρίες που εκείνη γνωρίζει καλά.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.