ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Developer της Naughty Dog προδίδει το remaster του The Last of Us Part II

Λες και δεν ήταν ήδη γνωστό...

Μετά τον ίδιο τον Gustavo Santaolalla, συνθέτη αμφότερων των The Last of Us τίτλων, που είχε αναφέρει την ύπαρξη "βελτιωμένης έκδοσης" για το πολυβραβευμένο sequel, τώρα βλέπουμε και ένα actual μέλος του καλλιτεχνικού του team να φουντώνει τη βεβαιότητα που - κακά τα ψέματα - ήδη είχαμε.

Ο Mark Pajarillo, Lead Outsource Artist στη Naughty Dog, που εργαζόταν στο studio μεταξύ 2012 και 2019 και ύστερα από ένα διάλειμμα στη Blizzard επέστρεψε από το 2021, ανέφερε στο προφίλ του στο LinkedIn πως ήταν "υπεύθυνος για την επίβλεψη όλων των outsourced assets σε environmental art, όπλα και interactive props των The Last of Us Part I και The Last of Us Part II Remastered".

Εννοείται πως ο εντοπισμός αυτής της περιγραφής προκάλεσε έκρηξη στο Internet και ως αποτέλεσμα, το τελευταίο σκέλος του συγκεκριμένου βιογραφικού τμήματος έχει πλέον αφαιρεθεί. 

At this point, οι ενδείξεις παραείναι αρκετές για να θεωρήσουμε πως όλα αυτά που έχουμε ακούσει κατά καιρούς είναι φήμες ή κακές διατυπώσεις και δεδομένου του ότι τα περισσότερα PS4 exclusives δέχονται κάποια επανέκδοση για PS5 και PC, πολύ πιθανό να συμβεί το ίδιο και με το The Last of Us Part II. Ίσως το κρατάνε στη Sony για παράλληλη άφιξη με τη 2η σεζόν του TV Show στο HBO; 

Το μόνο που μπορούμε να προβλέψουμε είναι ότι στο PlayStation θα προτιμήσουν την ονομασία The Last of Us Part II Director's Cut.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.