ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Διαγράφεται από τα digital stores στις 15 Δεκεμβρίου το κορυφαίο Forza Horizon 4

Θα διατηρήσουν πρόσβαση όσοι το έχουν αγοράσει.

Σε μία απροσδόκητη κίνηση προχωρά η Microsoft, καθώς θα πραγματοποιήσει την πλήρη διαγραφή του Forza Horizon 4, από το Microsoft store και το Steam, στις 15 Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους. Αίτιο είναι η λήξη ορισμένων συμφωνιών αδειοδότησης, που πιθανώς σχετίζονται με τις εταιρείες των αυτοκινήτων ή την μουσική που υπήρχε εντός του παιχνιδιού.

Μάλιστα, τα DLC του διαγράφτηκαν ήδη από σήμερα, κάτι που σημαίνει πως δεν υπάρχει πλέον η δυνατότητα κάποιος να αγοράσει είτε το Fortune Island, είτε το LEGO Speed ​​Champions. Βέβαια, όσοι παίκτες διαθέτουν ήδη στην κατοχή του το Forza Horizon 4 ή κάποιο από τα DLCs του θα εξακολουθούν να έχουν κανονικά πρόσβαση σε αυτά και μετά τη διαγραφή τους.

Το παιχνίδι της Playground Games θα αφαιρεθεί και από το Xbox Game Pass στις 15 Δεκεμβρίου, ωστόσο όποιος συνδρομητής της υπηρεσίας είχε αγοράσει επιπρόσθετο περιεχόμενο για το game θα εξακολουθεί να μπορεί να παίζει, για όσο φυσικά παραμένει συνδρομητής της υπηρεσίας.

Το Forza Horizon 4 θα διατηρήσει ενεργά όλα τα offline και online modes που έχει και μετά τις 15 Δεκεμβρίου, με τους παίκτες που έχουν προβεί στην αγορά του είτε ψηφιακά, είτε σε φυσική μορφή να μπορούν να παίξουν κανονικά.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.