ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Διακριτικό update για την πορεία ανάπτυξης του Death Stranding 2 από τον Kojima

Όλα πηγαίνουν σύμφωνα με το πλάνο.

Μιλώντας στον ιαπωνικό ραδιοσταθμό Hideraj Infinity, ο Hideo Kojima φρόντισε να μας ενημερώσει εν συντομία για το πώς προχωρά το development του Death Stranding 2: On the Beach, αφού πέρασαν μερικοί μήνες από την τελευταία φορά που το είδαμε στο PlayStation State of Play. Σύμφωνα με τον θρυλικό δημιουργό, όλα βαίνουν καλώς, αφού πρόσφατα οι συμμετέχοντες ηθοποιοί ολοκλήρωσαν τη διαδικασία του performance capturing και κάθε απαραίτητη καταγραφή των φωνών τους, πράγμα που σημαίνει ότι το παιχνίδι πλέον είναι αποκλειστική δουλειά της Kojima Productions για να ολοκληρωθεί. 

Πολύ πρόχειρα ο Kojima θεωρεί ότι αυτή η τελική διαδικασία προσαρμογής θα πάρει κανέναν χρόνο, οπότε τα μαθηματικά δείχνουν ότι το Death Stranding 2: On the Beach θα βρεθεί με άνεση μέσα στη λίστα παιχνιδιών του 2025, όπως μας υποσχέθηκε στο τελευταίο του τρέιλερ. Το πότε ακριβώς αυτό θα λανσαριστεί βέβαια είναι πιο σύνθετη υπόθεση, εφόσον τα δικαιώματα του παιχνιδιού ανήκουν στο PlayStation, που σίγουρα θα θέλει να καλύψει κάποιο κενό στο πρόγραμμά του για την επόμενη χρονιά και να μην το βγάλει σε κάποια συνωστισμένη περίοδο.

Κλείνοντας ανέφερε ότι με το Death Stranding 2: On the Beach αυτός και η ομάδα του προσπαθούν να χαρίσουν στο κοινό ένα πιο διασκεδαστικό και κατανοητό παιχνίδι, όπως και να εμβαθύνουν στα θέματα, τους χαρακτήρες και τις σχέσεις ανάμεσά τους.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.