ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Διαφήμιση του Monster μας δείχνει πρόωρα το εικαστικό του Modern Warfare III

Δεν έμεινε και κάτι να δείξουν.

Χωρίς αμφιβολία πια, το νέο Call of Duty που αναμένουμε φέτος – κι ας μην έχει ανακοινωθεί επίσημα – είναι το Call of Duty: Modern Warfare III, εφόσον κυκλοφορούν υπαρκτά διαφημιστικά με το logo του παιχνιδιού, τα οποία δεν απαρνιώνται οι δημιουργοί του παιχνιδιού.

Μπορεί για το παιχνίδι να μας έχει μιλήσει εδώ και καιρό ο Tom Henderson, οι εικόνες όμως εξάλειψαν κάθε δεύτερη σκέψη που μπορεί να είχαμε, εφόσον εμφανίστηκαν διαφημιστικά χαρτόκουτα του ενεργειακού ποτού Monster που φέρουν το λογότυπο του leaked πια παιχνιδιού και το Captain Price. Στο δε background οι hardcore fans ισχυρίζονται πως βλέπουν τον Vladimir Makarov, γνωστό villain του franchise και μέχρι να έχουμε την πλήρη – επικείμενη θα λέγαμε – αποκάλυψη του παιχνιδιού μπορούν μόνο να δημιουργούν σενάρια.

Το ότι το φετινό CoD θα είναι το MWIII όμως δεν είναι σενάριο αλλά γεγονός, εφόσον αν ακόμα δεν πειστήκατε και νομίζετε πως οι εικόνες είναι fake, είχαμε διπλό teaser από τη μεριά της Activision, που έμμεσα επιβεβαιώνει πως όσα είδαμε και ακούσαμε είναι αλήθεια. Αρχικά είχαμε ένα tweet της σελίδας του Call of Duty που χλεύαζε τη διαρροή του νέου game μέσω του Monster, όπως και την αλλαγή που πραγματοποίησε η Sledgehammer Games στην εικόνα προφίλ της, αλλάζοντας το ένα από τα «Ε» του ονόματός της με το χαρακτηριστικό «III».

Ο Henderson είχε φαγωθεί εξαρχής πως οι κουρτίνες θα ανοίξουν τον Αύγουστο και φαίνεται πως ούτε και εδώ θα κάνει λάθος. Με βάση τα όσα μας είχε μεταφέρει μέχρι τώρα, το Call of Duty: Modern Warfare III στοχεύει να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.