ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Διαφημίσεις της Ubisoft εμφανίζονται in-game σε παλιούς τίτλους Assassin’s Creed

Η Ubisoft απαντά.

Ένα πολύ ανησυχητικό βίντεο κάνει τον κύκλο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες, όπου φαίνονται ξεκάθαρα in-game διαφημίσεις της Ubisoft σε παλαιότερα παιχνίδια της σειράς Assassin’s Creed. Το συγκεκριμένο βίντεο δείχνει τον παίκτη να ανοίγει τον χάρτη του στο Assassin’s Creed Odyssey του 2018, μόνο και μόνο για να αντικρίσει την παρακάτω διαφημιστική εικόνα.

Εναντίον του γαλλικού κολοσσού στράφηκαν οι λάτρεις του franchise, καθώς οι διαφημίσεις εμφανίστηκαν και στη πλατφόρμα του PlayStation, αποδίδοντας έτσι τις ευθύνες στο πρόσωπο της Ubisoft και όχι του Xbox. Σήμερα, η ίδια η Ubisoft έκανε δηλώσεις στο TheVerge, σημειώνοντας πως η ύπαρξη των διαφημίσεων ήταν αποτέλεσμα ενός τεχνικού σφάλματος. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Ubisoft, Fabien Darrigues, το πρόβλημα έχει πλέον αντιμετωπιστεί.

“Αντιληφθήκαμε πως μερικοί παίκτες αντιμετώπισαν pop-up διαφημίσεις καθώς έπαιζαν συγκεκριμένους Assassin’s Creed τίτλους εχθές. Αυτό ήταν αποτέλεσμα ενός τεχνικού σφάλματος το οποίο αντιμετωπίσαμε τη στιγμή που μάθαμε για το θέμα”

Παύλος Ντέλης's Avatar

Παύλος Ντέλης

Με PS2 από τριών χρονών, μόνο εδώ θα μπορούσα να καταλήξω...