ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Διαρροή βίντεο του υποτιθέμενου PS5 Slim

Ή μήπως αυτού με το αποσπώμενο disc drive;

Ένα βίντεο που κάνει τον κύκλο του διαδικτύου έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων και διαφωνιών για το αν το εικονιζόμενο σύστημα είναι το φημολογούμενο PS5 Slim, το επίσης φημολογούμενο PS5 με το αποσπώμενο disc drive ή αν είναι απλά ένα καλοσχεδιασμένο μηχάνημα-μαϊμού, που απλά προκαλεί άδικα ντόρο μεταξύ των μέσων της gaming βιομηχανίας.

Το παρακάτω κλιπ δείχνει κάποιον να κρατά ένα ελαφρώς διαφορετικό PS5, το οποίο έχει δύο μαύρες γραμμές να χωρίζουν κάθετα τα λευκά plates του, με τον χρήστη που το έχει στα χέρια του να αναφέρει πως αυτό είναι το επερχόμενο μοντέλο CFI-2016. Στα comments εξηγεί πως αυτή είναι μόνο η εξωτερική μορφή της κονσόλας, εξού και η άνεση με την οποία το πηγαινο-φαίρνει, όπως και ο SKU κωδικός του μας παραπέμπει στη δεύτερη φήμη, αυτή του detachable disc drive.

Η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο κομμάτι δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί καν «slim», όταν έχει το ίδιο ακριβώς εμβαδό με ένα PS5 Digital Edition. Από το PS1 μέχρι και το PS4, κάθε slim ανακατασκευή του εκάστοτε PlayStation ήταν όντως πιο μαζεμένο, οπότε το ίδιο περιμένουμε και από το όποιο PS5 Slim, που σύμφωνα με τη Microsoft (για κάποιον λόγο) ετοιμάζεται να εμφανιστεί φέτος.

Ο Tom Henderson, ο άνθρωπος που πρωτο-αποκάλυψε τις προθέσεις της Sony να μας προσφέρει μία PS5 κονσόλα που θα υποδέχεται προαιρετικά τους blu-ray δίσκους, συμφωνεί πως αν αυτό το hardware είναι υπαρκτό, θα είναι αυτό που ανέφερε στο σχετικό ρεπορτάζ του και όχι το αδυνατισμένο PS5. Τίποτα όμως δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο μέχρι να επιβεβαιωθεί από τον κατασκευαστή.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.