ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Διαθέσιμη από σήμερα η early access του Hades II

Αποκλειστικά για PC.

Λίγες μέρες μετά το technical test και δίχως καμία προειδοποίηση η Supergiant Games αποφάσισε να κάνει διαθέσιμη την early access έκδοση του Hades II. Εν ολίγης, το sequel του διάσημου βιντεοπαιχνιδιού που καταπιάνεται με την ελληνική μυθολογία είναι διαθέσιμο από σήμερα προς όλους, είτε μέσω του Steam, είτε μέσω του Epic Games Store.

Η Supergiant Games φαίνεται πως τήρησε την υπόσχεση της να κυκλοφορήσει την early access έκδοση του παιχνιδιού της στο δεύτερο τρίμηνο του 2024, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους gamers που παίζουν από PC να δοκιμάσουν το sequel ενός αγαπημένου και πολυβραβευμένου game. Να ξεκαθαρίσουμε βέβαια πως η early access δεν είναι η τελική έκδοση του παιχνιδιού, καθώς όπως και το πρώτο, το Hades II θα είναι ένα παιχνίδι που θα ολοκληρωθεί ύστερα από την καθοδήγηση και τις συμβουλές που θα δώσουν οι gamers στην εταιρεία ανάπτυξης. 

Στο Hades II δεν θα χειριζόμαστε ξανά τον Zagreus αλλά την Melinoë, ενώ το ίδιο διατηρεί την action-RPG roguelike δομή που είχε. Επιπλέον, από τα trailers που έχουμε δει μπορούμε να διακρίνουμε πως χρησιμοποιεί παρόμοια αισθητική, έχοντας βέβαια και κάποιες διαφορές που το καθιστούν φρέσκο. 

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.