ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Διαθέσιμη η open beta του Valorant σε PS5 και Xbox Series X/S

O ανάρπαστος τίτλος της Riot επεκτείνεται πέρα από τα PC.

H Riot Games προχώρησε σε μία σημαντική ανακοίνωση αναφορικά με τον δημοφιλή free-to-play τίτλο της, το Valorant, το οποίο είναι πλέον διαθέσιμο με τη μορφή open beta στις πλατφόρμες των PS5 και Xbox Series X/S.

Το team-based shooter παιχνίδι απολαμβάνει ήδη τεράστια αποδοχή στον υπολογιστή, όπου κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2020 και πλέον στόχος είναι αυτή η κοινότητα που έχει δημιουργηθεί γύρω από αυτόν τον τίτλο να επεκταθεί περαιτέρω με παίκτες από άλλες πλατφόρμες.

Παρόλα αυτά, αξίζει να σημειωθεί πως στις κονσόλες το Valorant διαθέτει ένα “custom-built gameplay” που είναι ειδικά σχεδιασμένο για να καλύψει τις ανάγκες των παικτών που θα παίζουν με χειριστήριο.

Ως εκ τούτου, το cross-play μεταξύ κονσολών και PC δεν θα υφίσταται. Από την άλλη μεριά, θα υπάρχει cross-progression, εφόσον χρησιμοποιηθεί ένας λογαριασμός σε PC, αλλά και σε κονσόλα, ενώ επίσης το στούντιο υποσχέθηκε ότι όλα τα νέα updates θα κυκλοφορούν ταυτόχρονα ανεξαρτήτως πλατφόρμας. 

Οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται για τον τίτλο -είτε διαθέτει PC είτε όχι- μπορεί να κατεβάσει τώρα κανονικά το Valorant στην εκάστοτε κονσόλα και να δοκιμάσει με τη σειρά του την εμπειρία του game με τη χρήση χειριστηρίου.

Κωνσταντίνος Μπούρπουλας's Avatar

Κωνσταντίνος Μπούρπουλας

Σε ένα πρώιμο στάδιο της ζωής μου ανακάλυψα πως μέσω του gaming μπορείς να είσαι και να κάνεις ό,τι θες με το πάτημα μερικών κουμπιών. Το τηλεκοντρόλ φαινόταν πια ντεμοντέ.