ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Διαθέσιμο από σήμερα το νέο system update του PS5

Ισχυρότερο ηχείο στο DualSense και interactions στο share screen.

Σήμερα Τετάρτη 13 Μαρτίου, η Sony προέβη σε μία νέα ενημέρωση λογισμικού συστήματος του PS5, η οποία στοχεύει στη βελτίωση της εμπειρίας μας σε ορισμένες λειτουργίες. Πιο συγκεκριμένα, το ηχείο που φέρει πάνω του ένα DualSense είναι πιο δυνατό από ότι πριν, με τη δυνατότητα βέβαια επιλογής της έντασης του να είναι διαθέσιμη.

Επιπλέον, η ποιότητα των διάφορων μικροφώνων που εισέρχονται στο controller έχει βελτιωθεί, αφού έχει προστεθεί μία A.I. λειτουργία που αφαιρεί το background noise, όπως το πάτημα των κουμπιών ή ακόμα και τον ήχο ενός παιχνιδιού που ακούγονται μέσα από τα party chats. Κάτι τέτοιο φυσικά σημαίνει λιγότερη σύγχυση και πιο ξεκούραστη εμπειρία όταν μιλάτε με τους φίλους σας.

Το συγκεκριμένο update εστιάζει επίσης και στο share screen, στο οποίο πλέον οι θεατές θα μπορούν να κάνουν διάφορα interactions. Η σήμανση σημείων, η ζωγραφιά μίας γραμμής και η αποστολή διάφορων emojis είναι μερικά από αυτά τα interactions, τα οποία βοηθάνε εν τέλει τον οικοδεσπότη του share screen πέρα από το να μπορεί να ακούσει, να μπορεί και να δει τις υποδείξεις της παρέας του.

Τέλος, η Sony δίνει τη δυνατότητα προσαρμογής της φωτεινότητας της οθόνης σας απευθείας από το PS5. Επίσης, μέσα στο μήνα αναμένεται να πραγματοποιηθεί μία νέα ενημέρωση στο PS App, η οποία θα επιτρέπει στους παίχτες να χρησιμοποιούν τα interactions του Share Screen που αναφέραμε παραπάνω και μέσα από την εφαρμογή.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.