ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Διαθέσιμο σε Ελλάδα και Ευρώπη το cloud streaming στο PS5

Ένας νέος τρόπος παιχνιδιού ανοίγεται προς τους χρήστες!

Έφτασε η πολυσυζητημένη ημέρα που η απόλαυση βιντεοπαιχνιδιών μέσω ιντερνετικής μετάδοσης θα αποτελεί πια άνεση και των κατόχων PS5. Όσοι είστε εγγεγραμμένοι στο PS Plus Premium και έχετε PS5 στο έπιπλό σας, μπορείτε πλέον να αξιοποιήσετε το νέο προνόμιο της υπηρεσίας της Sony, που επιτρέπει το stream-άρισμα PS5 παιχνιδιών. Αν επισκεφθείτε των κατάλογο παιχνιδιών του PS Plus, τα Game Trials ή και την προσωπική σας λίστα αγορασμένων τίτλων θα συναντήσετε αρκετά games με την ένδειξη "Stream", που σας αφήνει να παίξετε αυτά τα παιχνίδια με τη χρήση Ίντερνετ, δίχως δηλαδή να τα κατεβάσετε στην κονσόλα σας.

Το έχουμε γράψει πολλές φορές και θα το επαναλάβουμε γιατί είναι ο καλύτερος τρόπος να το εξηγήσουμε: με αυτή την επιλογή, το cloud streaming, μπορείτε να παίξετε τα συμβατά παιχνίδια στο PS5 σας με τον ίδιο τρόπο που θα παρακολουθούσατε μία ταινία στα Netflix, HBO, κλπ. Βασική προϋπόθεση όμως, επειδή προσφέρονται μέχρι και 4K αναλύσεις, αποτελεί το να είστε συνδεδεμένοι σε γερό δίκτυο, με τη Sony να συνιστά τουλάχιστον 52MBps για σίγουρη σταθερότητα.

Σ.σ.: Εγώ ο ίδιος τέσταρα για λίγη ώρα το εν λόγω feature και εξεπλάγην από την αποτελεσματικότητά του. Έβαλα τα It Takes Two, Spider-Man: Miles Morales και Demon's Souls και ειλικρινά δεν καταλάβαινα καμία διαφορά στην αίσθηση ή τους ρυθμούς απόκρισης στις εντολές μου. Είναι ακόμα νωρίς για να κρίνουμε, φαίνεται όμως να έχει γίνει πάρα πολύ καλή δουλειά, ώστε να "σηκωθεί" το όλο εγχείρημα από τους servers του PS5.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.