ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Διέρρευσαν εικόνες που υποτίθεται ότι ανήκουν στον διάδοχο του Switch

Άγνωστο το αν μπορούμε να εμπιστευτούμε την κινεζική ιστοσελίδα που τις κοινοποίησε...

Το μοντέλο που βλέπετε στην κεντρική εικόνα του παρόντος άρθρου μας δείχνει - κατά ισχυρισμόν - τη νέας γενιάς κονσόλα της Nintendo. 

Το συγκεκριμένο render συνοδεύτηκε από μερικές ακόμη εικόνες που τάχα παρουσιάζουν μεμονωμένα τα διαφορετικά κομμάτια του συγκεκριμένου hardware, όλες εκ των οποίων βρέθηκαν σε μία κοινή δημοσίευση στο κινεζικό Famiboards. Δεν πρόκειται για επικυρωμένα σχέδια, ωστόσο αυτά που μας δείχνουν έρχονται σε σχετική συμφωνία με τις φήμες που ακούμε τόσο καιρό για το πώς θα μοιάζει και τι θα προσφέρει το νέο Switch.

Αυτά που φαίνονται με γυμνό μάτι είναι προφανώς οι πιο στρογγυλοποιημένες γωνίες της συσκευής και των μαγνητικών Joy-Cons, η αλλαγή των SL/SR κουμπιών σε αυτά, η σαφώς μεγαλύτερη οθόνη του (8 ίντσες), όπως και το ότι διαθέτει διπλή USB-C θύρα στο πάνω και κάτω μέρος του.

Αν μπορούμε να πάρουμε στα σοβαρά τη συγκεκριμένη πηγή, το νέο Switch θα διαθέτει τριπλάσια μνήμη RAM από το πρώτο Switch (12GB έναντι 4GB), θα δίνει πολλαπλάσιο αποθηκευτικό χώρο (256GB έναντι 32GB), ενώ θα χρησιμοποιεί και HDMI 2.1 όταν είναι docked στη βάση του, γεγονός που μας παραπέμπει στην υποστήριξη ανώτερου frame rate.

Προτού ενθουσιαστείτε βέβαια, να σημειώσουμε ότι μερικοί εντόπισαν τον αρχικό "leaker" που πόσταρε τις σχετικές φωτογραφίες και το ιστορικό του δείχνει πως πρόκειται για έναν 3D modeler, πράγμα που καθιστά αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο όλα τα παραπάνω να είναι προϊόντα της φαντασίας του και όχι της Nintendo.

Οδεύοντας όλο και πιο κοντά στο 2025, δεν αποκλείεται ο Σεπτέμβριος ή κάποιος από τους επόμενους μήνες να αποδειχθεί καθοριστικός για την αποκάλυψη του νέου Nintendo hardware.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.