ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Διέρρευσε η πρώτη εικόνα του νέου BioShock που αναπτύσσεται

Φανερώνοντας το UI του παιχνιδιού.

Μπορεί ένα sequel του Bioshock να έχει ανακοινωθεί εδώ και αρκετά χρόνια, όμως μέχρι και σήμερα δεν διαθέτουμε και πολλές επίσημες πληροφορίες για αυτό. Βέβαια, μία διαρροή που πραγματοποιήθηκε σήμερα μας δείχνει για πρώτη φορά μία εικόνα από το gameplay του BioShock 4.

Η εικόνα δημοσιεύτηκε από το MP1ST και ακούγεται πως προέρχεται από ένα work reel του τμήματος visual effects της 2K Games. Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο διαθέτει την κωδική ονομασία Parkside, και φανερώνει πιθανός ένα landmark του παιχνιδιού, όπως και ένα από τα όπλα που θα έχουμε στη διάθεση μας, ενώ είναι εμφανές το UI κατά το gameplay του παιχνιδιού.

Πίσω στο 2019 η 2K Games είχε ανακοινώσει πως ξεκινάει το development ενός νέου παιχνιδιού BioShock, αναθέτοντας μάλιστα το πρότζεκτ στην Cloud Chamber, μιας ομάδας ανάπτυξης που δημιουργήθηκε από βετεράνους της σειράς BioShock, για να επαναφέρει το franchise. Βέβαια, μπορεί η Cloud Chamber να διαθέτει τους Jonathan Pelling και Hoagy de la Plante, design director και creative director των BioShock αντίστοιχα, όμως απουσιάζει ο αρχικός director, Ken Levine, ο οποίος αναπτύσσει το Judas, ένα game με σαφής επιρροές από τα BioShock.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.