ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Διέρρευσε υλικό του ακυρωμένου Marvel's Spider-Man: The Great Web

Δυστυχώς δεν δούμε ποτέ το multiplayer παιχνίδι της Insomniac...

"Κρίμα και πάλι κρίμα" αναφωνούμε παρακολουθώντας το footage που κάνει τον κύκλο του διαδικτύου και αφορά το multiplayer παιχνίδι Spider-Man που ετοίμαζε η Insomniac Games. Ως τμήμα των leaks που ταλαιπώρησαν το ταλαντούχο στούντιο, εμφανίστηκαν πια εικόνες και τρέιλερ του Marvel's Spider-Man: The Great Web, που γνωρίζουμε πια πως δεν βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης. Αυτός είναι και ο μόνος λόγος που επιτρέπουμε σε όποιον επιθυμεί να πατήσει εδώ και να δει το υλικό, αφού το συγκεκριμένο project δεν πρόκειται να δει το φως του Ήλιου, άρα μπορούμε να κλάψουμε όλοι μαζί την απώλεια ενός - από ό,τι φαίνεται - διασκεδαστικού online multiplayer τίτλου μέσα σε ένα πολύ επιτυχημένο gaming σύμπαν.

Αυτό που εξάγουμε από το εν λόγω τρέιλερ του Marvel's Spider-Man: The Great Web είναι ότι επρόκειτο για ένα multiplayer action-adventure παιχνίδι 5 παικτών, οι οποίοι συνεργάζονται για να προστατέψουν τη Νέα Υόρκη από τους Sinister Six που επέστρεψαν πιο μοχθηροί από ποτέ. Το concept του φαίνεται πως απορροφά πολλά στοιχεία από το πολυσύμπαν που είδαμε μετά αξιώσεων στις ταινίες Spider-Man: Into/Across the SpiderVerse, με τους πέντε playable χαρακτήρες να χωρίζονται στον Peter Parker, στον Scarlet Spider, στον Miles Morales, στη Gwen Stacy και στον Miguel O'Hara (Spider-Man 2099). Όλη αυτή η αναστάτωση του multiverse θα προκαλούταν από τη Scarlet Witch και όντας live-service το παιχνίδι θα εμπλουτιζόταν διαρκώς με νέο content και τρόπους να επεξεργαστεί ο καθένας τον Spider-Man του.

Τίποτα από όλα αυτά - δυστυχώς - δεν θα παρουσιαστεί στα μάτια μας, τουλάχιστον ως κομμάτι του Marvel's Spider-Man: The Great Web, εφόσον και το συγκεκριμένο δείχνει να έπεσε θύμα των μαζικών απολύσεων στη Sony Interactive Entertainment.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.