ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Directive 8020: Αλλαγές φέρνει η συνέχεια του ανθολογίου The Dark Pictures

Πρωταγωνιστεί η Lashana Lynch!

Η Gamescom ONL ήταν η κατάλληλη βραδιά για να δούμε τα πρώτα πλάνα από το Directive 8020, το επόμενο κεφάλαιο του The Dark Pictures Anthology, που απομακρύνεται μερικώς από τη ροή των προηγούμενων παιχνιδιών, και πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2025.

Το αρκετά δυσοίωνο trailer μας πετάει χωρίς μπρατσάκια στην πλοκή, ενημερώνοντας μας ότι η Γη πεθαίνει και η ανθρωπότητα έχει ξεμείνει από χρόνο. Η μοναδική της ελπίδα βρίσκεται στο να φτάσει το colony ship "Cassiopeia" στον πλανήτη Tau Ceti f, αλλά δυστυχώς προσκρούει σε αυτόν και η μάχη με την επιβίωση ξεκινά. Με τις αποφάσεις μας να έχουν ύψιστη βαρύτητα, οι ήρωες μας έρχονται αντιμέτωποι με ένα εχθρικό οργανισμό, ο οποίος μπορεί να πάρει την μορφή του θηράματός του. Για να σώσουν τους εαυτούς τους, οι άνθρωποι θα πρέπει να θέσουν σε κίνδυνο όλη τη Γη.

Σε συνέντευξη τύπου η Supermassive άφησε να εννοηθεί ότι το παιχνίδι αποτελεί μια πιο φιλόδοξη τους προσπάθεια με real-time απειλές, stealth μηχανισμούς, αυτοσχέδια όπλα και έντονο survival gameplay, ερχόμενο κόντρα στο πιο παθητικό στιλ χειρισμού των προηγούμενων παιχνιδιών The Dark Pictures.

Σημειώστε, λοιπόν, πως το Directive 8020 θα λανσαριστεί κάποια στιγμή μέσα στο 2025 για PS5, PC και Xbox Series X|S.

Μιχάλης Κωνσταντάκης's Avatar

Μιχάλης Κωνσταντάκης

Γιατί το gaming για μένα είναι μια στιγμή ηρεμίας μέσα στο χάος.