ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ενσωματώθηκε πλήρως το Discord στο PlayStation 5

Το νέο firmware update έφτασε μαζί με αρκετά καλούδια!

Η Sony έκανε διαθέσιμη την νέα έκδοση του λογισμικού του PS5 φέρνοντας μαζί της αρκετά νέα features. Συγκεκριμένα η έκδοση 23.01-07.00.00 (που μέχρι πρότινος βρισκόταν υπό μορφή beta) φέρνει το πολυπόθητο Discord στις κονσόλες νέας γενιάς με τους χρήστες να έχουν πλέον τη δυνατότητα να συνομιλούν μέσω φωνητικών κλήσεων κατευθείαν από το PS5 τους, ασχέτως αν οι φίλοι τους χρησιμοποιούν την εφαρμογή από κάποια άλλη πλατφόρμα.

Τα βήματα για την εγκατάσταση του Discord στο PS5 μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω βίντεο:

{youtube}ysgMahAsnok{/youtube}

Βελτιώνεται επιπροσθέτως η υποστήριξη του 1440p, αφού πλέον όσα monitors υποστηρίζουν αυτή την ανάλυση θα μπορούν να απολαύσουν μέσω της έκδοσης 7.0, την Valuable Refresh Rate τεχνολογία δίνοντας έτσι μια καλύτερη και πιό ομαλή οπτική εμπειρία στα παιχνίδια.

Όσοι- μαζί με εμένα- απεχθάνονται τα καλώδια πρέπει να είναι λίγο πιό χαρούμενοι από σήμερα, καθώς τα DualSense χειριστήρια θα μπορούν να αναβαθμίζονται αυτόματα χωρίς την χρήση κάποιου επιπλέον καλωδίου κάτευνάζοντας έτσι λίγο το OCD μας. Συνοπτικά όμως το νέο update φαίνεται να βελτιώνει αρκετά την εμπειρία του χρήστη με την κονσόλα και να προσφέρει κάποιες σωτήριες δυνατότητες, από την στιγμή που θα υπάρχει επιπλέον και η δυνατότητα μεταφοράς αρχείων απευθείας από PS5 σε PS5.

Τελειώνοντας, η εταιρία αναβάθμισε και την υποστήριξη φωνητικών εντολών. Οι κάτοικοι Ηνωμένου Βασιλείου και Αμερικής θα μπορούν μέσω φωνητικών εντολών να παρακεινούν την κονσόλα τους να καταγράφει τι συμβαίνει στην οθόνη τους ή ακόμα και να καταγράψει κάποια συγκεκριμένα λεπτά που θα ορίσει ο ίδιος. Δυστυχώς όμως αυτή η τεχνολογία δεν θα υποστηρίζεται στην περιοχή μας ακόμα.   

Πηγή: PS Blog

Γιώργος Μπαβέλας's Avatar

Γιώργος Μπαβέλας

To gaming λειτουργεί ως μία μορφή ψυχοθεραπείας, μια προσπάθεια να δω την καθημερινότητά μου λίγο πιο ρομαντικά.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88