ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

ΕΠΙΣΗΜΟ: Το Discord έρχεται στο οικοσύστημα του Xbox

Αρχικά μόνο για επιλεγμένους Xbox Insiders.

Μετά και την συνεργασία με την Sony, το Discord θα είναι διαθέσιμο και στο πράσινο στρατόπεδο διευρύνοντας ακόμα περισσότερο την επικοινωνία των παικτών.

Ξεκινώντας από σήμερα με update για Xbox Insiders, το Discord voice chat θα επιτρέψει να επικοινωνείτε με οποιονδήποτε φίλο σας κατέχει Xbox Series X|S και Xbox One κονσόλες καθώς και mobile και PC. Μέσω της κονσόλας σας, θα μπορείτε να δείτε ποιος βρίσκεται σε κλήση και να διαμορφώσετε τον ήχο μεταξύ Discord Voice και Xbox game chat. Φυσικά η διαδικασία συγχώνευσης του Xbox account με το Discord είναι πανεύκολη καθώς εξηγείται αναλυτικά στο Xbox Wire, που μπορείτε να πατήσετε το link κάτω στη πηγή.

Δυστυχώς, το πολυπόθητο αυτό feature δεν έχει ημερομηνία κυκλοφορίας για το ευρύτερο κοινό αλλά φανταζόμαστε πως δεν θα αργήσει και πολύ, με την ζήτηση να είναι μεγάλη.

Πηγή: Xbox Wire

Χριστόφορος Πόλυγγερ's Avatar

Χριστόφορος Πόλυγγερ

Δεν έχω μάθει να παίζω παιχνίδια casually. Είτε θα πάμε με δεκάωρο session και πλατίνα ή καθόλου.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88