ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Δωρεάν το Dishonored 2 για τα μέλη του Amazon Prime

Συνολικά δέκα παιχνίδια διαθέτει η λίστα.

Στο καθιερωμένο μοίρασμα δωρεάν παιχνιδιών θα προβεί και μέσα στην εορταστική περίοδο η Amazon, καθώς προσφέρει εντελώς δωρεάν δέκα παιχνίδια, στα μέλη του Amazon Prime. Μάλιστα, η εταιρεία του Μπέζου κρύβει μερικά αξιόλογα παιχνίδια μέσα στη Χριστουγεννιάτικη λίστα, με το αριστούργημα της Arkane Studio, Dishonored 2 να ξεχωρίζει.

Στη συνέχεια της λίστας διακρίνουμε τρία ξεχωριστά Metal Slug, (Metal Slug, Metal Slug X, Metal Slug 3) που είναι ικανά να αναβιώσουν μνήμες του παρελθόντος σε πολλούς, αλλά και να χαρίσουν ευχάριστες ώρες, γεμάτες δράση και πιστολίδια στους πιο νέους. Αν παρόλα αυτά η retro δόση δεν σας αρκεί, τότε μπορείτε να παίξετε και το ιστορικό The King of Fighters 2003.

Όλα τα παιχνίδια θα γίνουν διαθέσιμα την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου, και αφορούν χρήστες των PC, που είναι συνδρομητές του Amazon Prime.

Η αναλυτική λίστα των games που θα μοιραστούν στο Amazon Prime από σήμερα έχει ως εξής:

- Dishonored 2
- Metal Slug
- Metal Slug X
- Metal Slug 3
- Real Bout Fatal Fury
- The King of Fighters 2003
- The Last Blade
- The Last Blade 2
- Twinkle Star Sprites
- SNK 40th Anniversary Collection

Πηγή: Gamespot

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88