ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Δοκιμάστε δωρεάν το Disney Dreamlight Valley μέσω PS Plus Premium

Ευκαιρία για όσους ζηλεύουν το Animal Crossing!

Μήπως τυγχάνει να πληρώνετε την ανώτατη PlayStation Plus συνδρομή; Τότε πολύ πιθανό να έχετε παρατηρήσει πως το PS Plus Premium έχει ένα αποκλειστικό προνόμιο, αυτό των Game Trials. Η πιο πρόσφατη είσοδος σε αυτή την καρτέλα ανήκει στη Disney, εφόσον μπορείτε να κάνετε τα πρώτα σας βήματα στο Disney Dreamlight Valley, μία life simulation περιπέτεια παρέα σε ήρωες και villains των αγαπημένων μας Disney ταινιών!

Το παιχνίδι έγινε γνωστό ως "το Animal Crossing της Disney", όχι αδίκως, αφού αυτό ακριβώς είναι το concept του, δηλαδή η δημιουργία ενός κόσμου με χαρακτηριστικά και στοιχεία των animated ταινιών και η αλληλεπίδραση με άλλους παίχτες και με τις δημιουργίες τους. Το παιχνίδι βρίσκεται ακόμα σε early access, εφόσον η πλήρης κυκλοφορία του θα πραγματοποιηθεί αργότερα μέσα στο έτος. Αυτό δεν αποτρέπει όμως την Gameloft από το να το εμπλουτίζει συνεχώς με νέο περιεχόμενο εν όψει της έκδοσης 1.0 όποτε και αν έρθει αυτή. 

Μέσω του PS Plus Premium, λοιπόν, μπορείτε να εισαχθείτε στον κόσμο του και να παίξετε για δύο ώρες σε PS4 και PS5, σχηματίζοντας μία τίμια γνώμη του κατά πόσο θα θέλετε να επενδύσετε χρόνο πάνω του όταν πραγματοποιηθεί το μεγάλο free-to-play λανσάρισμά του. Χαρακτήρες και assets από τα Toy Story, Lion King, Frozen, Little Mermaid και άλλα, έχουν ήδη εισαχθεί στο παιχνίδι.

Παραδόξως, γνωρίζουμε από τώρα πως το σχετικό trial θα αφαιρεθεί από τα ενδότερα του PS Plus Premium στις 6 Ιουλίου, κάτι που ίσως μας δίνει πλάγιες ενδείξεις για το πότε μπορούμε να αναμένουμε το πραγματικό launch.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88