ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Disney Illusion Island: Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του

Νέο gameplay trailer στο Nintendo Direct.

Το Disney Illusion Island έχει επίσημα ημερομηνία κυκλοφορίας, με τη Nintendo να επιβεβαιώνει ότι ο αποκλειστικός τίτλος της για το Switch θα γίνει διαθέσιμος στις 28 Ιουλίου του 2023.

Πρόκειται για ένα κλασσικό 2D platforming game στο οποίο πρωταγωνιστούν οι γνωστοί χαρακτήρες της Disney, οι Μίκυ Μάους, Μίννι, Ντόναλντ και Γκούφυ. Το καινούριο trailer του παιχνιδιού μας φανερώνει την ύπαρξη split-screen, καθώς και τη φύση του gameplay με κάθε συγκεκριμένο χαρακτήρα.

Οι παίκτες θα είναι φαινομενικά σε θέση να ελέγχουν και τους τέσσερις χαρακτήρες, ο καθένας από τους οποίους έχει τις δικές του ειδικές κινήσεις, με τον Μίκυ να μπορεί να αναπηδήσει από τοίχους, την Μίννι να έχει ένα γάντζο, τον Ντόναλντ να διαπρέπει στην κολύμβηση και τον Γκούφυ να μπορεί να πετάξει μια ουσία που μοιάζει με μπογιά για να επιπλέει και να αναπηδά. Οι παίκτες θα κληθούν να επισκεφθούν κάθε νέα περιοχή και να συγκεντρώσουν κομμάτια από το Βιβλίο της Γνώσης, για να βοηθήσουν στη διατήρηση της ασφάλειας του νησιού.

{youtube}Ll9zSkf4Cfw{/youtube}

Το Disney Illusion Island εκ πρώτης όψεως, φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον, έχει αρκετά κοινά στοιχεία με παιχνίδια σαν το Rayman Origins και επιπλέον διαθέτει όμορφο animation. Όλα αυτά σε συνάρτηση με το γενικότερο ύφος του προμηνύουν ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι που αξίζει μία ευκαιρία χωρίς αυτό ωστόσο να εγγυάται την επιτυχία του.

 

Κωνσταντίνος Μπούρπουλας's Avatar

Κωνσταντίνος Μπούρπουλας

Σε ένα πρώιμο στάδιο της ζωής μου ανακάλυψα πως μέσω του gaming μπορείς να είσαι και να κάνεις ό,τι θες με το πάτημα μερικών κουμπιών. Το τηλεκοντρόλ φαινόταν πια ντεμοντέ.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88