ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Disney και Epic Games συνεργάζονται για ένα νέο σύμπαν παιχνιδιών και ψυχαγωγίας

Επενδύει στο Fortnite και τους δημιουργούς του ο entertainment τιτάνας!

Το γεγονός ότι επενδύει 1.5 δις σε μετοχές της Epic Games, αλλά και το νέο οικοσύστημα ψυχαγωγίας που χτίζουν από κοινού ανακοίνωσε η Disney μέσα από blog post στην ιστοσελίδα της The Walt Disney Company. Χωρίς να εξηγείται πως θα συμβεί αυτό, η εταιρεία που που βασιλεύει σε σινεμά και streaming, μαζί με αυτή που ηγείται της live-service video game κουλτούρας σκοπεύουν να φτιάξουν έναν κόσμο που διαφημίζονται όλα τα IP's που έχει στην κατοχή της η Disney, δίνοντας την ευκαιρία στους καταναλωτές να παίξουν, να παρακολουθήσουν, να δημιουργήσουν και να ψωνίσουν.

Περιεχόμενο, χαρακτήρες και ιστορίες των Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, Avatar θα έχουν εκπροσώπηση μέσα στο Fortnite με διάφορους τρόπους που θα επιτρέπουν στους λάτρεις τους να τους απολαμβάνουν μέσω αυτού όλα αυτά τα franchises. Στο σχετικό προωθητικό βίντεο που κοινοποιήθηκε βλέπουμε κάτι σαν γιγαντιαίο χάρτη/θεματικό πάρκο, όπου κάθε σημείο του είναι αφιερωμένο σε συγκεκριμένο προϊόν της Disney. Σαν να βλέπουμε μία Disneyland στο Fortnite ένα πράγμα.

"Η συναρπαστική νέα μας σχέση με την Epic Games θα συγκεντρώσει τις αγαπημένες μάρκες και τα franchises της Disney με το εξαιρετικά δημοφιλές Fortnite σε ένα μεταμορφωτικό νέο κόσμο παιχνιδιών και ψυχαγωγίας. Αυτό σηματοδοτεί τη μεγαλύτερη είσοδο της Disney στον κόσμο των παιχνιδιών και προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες για ανάπτυξη και επέκταση. Ανυπομονούμε για τους φανς να βιώσουν τις ιστορίες και τους κόσμους της Disney που αγαπούν με πρωτοποριακούς νέους τρόπους."
- Bob Iger, Chief Executive Officer @ Disney

Ό,τι κι αν καταλήξει να είναι το γέννημα αυτού του πελώριου collab, θα κυκλοφορήσει "σύντομα", όπως περιγράφεται στο ίδιο ενημερωτικό δελτίο.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.