ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Disney Speedstorm: Σύντομα σε early access το δημοφιλές kart racing

Με πολλούς αγαπημένους ήρωες!

Βήμα-βήμα πηγαίνουν οι πλευρές των Disney και Gameloft την κυκλοφορία του Disney Speedstorm, εφόσον μετά από ορισμένα invitational tests από τους παίκτες αναμένουμε και τη διάθεση του παιχνιδιού, αρχικά, σε early access. Η ημερομηνία κυκλοφορίας αυτής της πρώιμης έκδοσης τοποθετήθηκε στις 18 Απριλίου, μόλις έναν μήνα μακριά δηλαδή. Αν και το παιχνίδι προορίζεται για free-to-play, στην early access περίοδο θα έχουν πρόσβαση μόνο όσοι έχουν πληρώσει κάποιο εκ των προαιρετικών bundles του παιχνιδιού που υφίστανται στα ψηφιακά καταστήματα των Steam, Epic Games Store και κάθε κονσόλας. Με τη λήξη της early acces - όταν έρθει με το καλό - το παιχνίδι θα λανσαριστεί κανονικά ως δωρεάν τίτλος για PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X|S.

{youtube}dD3suCbrFbw{/youtube}

Αυτά είχαν να δηλώσουν οι δημιουργοί του παιχνιδιού για το ξεκίνημα της alpha:

"Ανυπομονούμε να δούμε τους fans να ξεκινούν τις μηχανές τους ακολουθώντας μας στις πίστες του Disney Speedstorm μέσω του early access και να παλέψουμε ο ένας τον άλλο με τους iconic δρομείς σε εκθαμβωτικές πίστες εμπνευσμένες από ταινίες των Disney και Pixar. Δεν βλέπουμε την ώρα να ακούσουμε το feedback της κοινότητάς μας και να δουλέψουμε μαζί στο να φτιάξουμε ένα παιχνίδι που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και στα θέλω των παικτών, αφού σχεδιάζουμε να προσφέρουμε μία συνεχώς εξελισσόμενη racing εμπειρία".

Ενημερωτικά, οι ήρωες που έχουν επιβεβαιωθεί πως θα μετέχουν στο παιχνίδι είναι οι:
- Belle (Πεντάμορφη και το Τέρας)
- Beast (Πεντάμορφη και το Τέρας) 
- Hercules (Ηρακλής)
- Meg (Ηρακλής)
- Mickey Mouse
- Donald Duck
- Li Shang (Μουλάν)
- Mulan (Μουλάν)
- Elizabeth Swann (Πειρατές της Καραϊβικής)
- Jack Sparrow (Πειρατές της Καραϊβικής)
- Baloo (Το Βιβλίο της Ζούγκλας)
- Mowgli (Το Βιβλίο της Ζούγκλας)

Στη beta δεν συμμετείχαν αλλά ξέρουμε πως θα μπουν ως update τέσσερις χαρακτήρες από τις ταινίες Μπαμπούλας Α.Ε. και συγκεκριμένα οι Sulley, Mike Wazowski, Celia Mae, Randall.

Η επιρροή από τα έτερα δημοφιλή kart racers (Mario Kart, Crash Team Racing, κλπ.) είναι σαφής, αλλά δεν αποκλείεται να εξελιχθεί σε μία ενδιαφέρουσα racing επιλογή για μικρούς και μεγάλους.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88