ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Δεν υπάρχουν πλάνα για DLC του Hogwarts Legacy

Δεν το σκέφτονται στην Avalanche...

Πολύς κόσμος ακόμα δεν τερμάτισε το Hogwarts Legacy και ψάχνεται για DLC αλλά θα απογοητευτεί στο άκουσμα πως η Avalanche δεν έχει πλάνα για κάτι τέτοιο, τουλάχιστον προς το παρόν. Μιλώντας κατά τη διάρκεια του IGN Fan Fest, ο director του παιχνιδιού, Alan Tew, εξήγησε ότι η ομάδα ήταν τόσο απασχολημένη με την προετοιμασία του παιχνιδιού για την ορθή κυκλοφορία του που δεν έχει προγραμματίσει ακόμα την κυκλοφορία οποιασδήποτε επέκτασης. "Ήμασταν πραγματικά απορροφημένοι στο να φέρουμε το Hogwarts Legacy στη ζωή", δήλωσε ο Tew, "οπότε αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν τρέχοντα σχέδια για DLC".

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι η Avalanche Software δεν θα υποστηρίξει το παιχνίδι μετά την κυκλοφορία του, καθώς έχει ήδη κυκλοφορήσει ένα patch για το παιχνίδι που περιλαμβάνει αρκετές βελτιώσεις στην απόδοση και άλλες μικρο-διορθώσεις.Το Hogwarts Legacy έχει επίσης ήδη λάβει επιπλέον content χάρη στην αποκλειστική αποστολή για το PlayStation που λαμβάνει χώρα στο Hogsmeade.Οι οπαδοί θα πρέπει απλώς να περιμένουν και να δουν αν η Avalanche Software ανακοινώσει κάποια άλλα extras, αλλά δεδομένων των σχολίων του Tew, αυτό είναι μάλλον απίθανο. Μετά το εξαιρετικό ντεμπούτου του τίτλου και τη δύναμη του franchise της J.K. Rowling ίσως να αλλάξουν άποψη στην Avalanche αν τα έσοδα συνεχίσουν να είναι αυξανόμενα.

Δείτε επίσης το αναλυτικό μας review για το Hogwarts Legacy.

Λευτέρης Κλεώπας's Avatar

Λευτέρης Κλεώπας

Τα games για εμένα είναι σαν ένα καλό βιβλίο: μπορεί να φέρουν διασκέδαση μέχρι τροφή για σκέψη.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88