ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Νέες πληροφορίες για τα DLC του Mario + Rabbids Sparks of Hope

Ο Rayman επιστρέφει!

Ευχάριστα τα νέα για τους κατόχους Nintendo Switch ύστερα από την απρόσμενη ανακοίνωση της Ubisoft σχετικά με έξτρα πληροφορίες για το Season pass του Mario + Rabbids Sparks of Hope.

Στην ανακοίνωση της, μέσω Twitter, η εταιρεία έκανε λόγο για τρία επερχόμενα DLC του παιχνιδιού σε συνδυασμό με μερικές πληροφορίες για το καθένα αλλά και ένα χρονοδιάγραμμα με το πότε θα είναι διαθέσιμο το καθένα.

Το πρώτο DLC με ονομασία Tower of Doom υπόσχεται ένα καινούργιο είδος game mode με κυκλοφορία στις αρχές του 2023 και με αποκλειστική διαθεσιμότητα για όσους αγοράσουν το season pass.

Το δεύτερο DLC αναμένεται στα μέσα του 2023 και θα λαμβάνει μέρος σε έναν καινούριο, μαγευτικό κόσμο σε συνδyασμό με την σύγκρουση των ηρώων μας με έναν μυστήριο εχθρό.

Τέλος, το τρίτο DLC που αποτελεί και την ευχάριστη έκπληξη της ανακοίνωσης είναι η καινούργια περιπέτεια που θα περιλαμβάνει τους Rayman, Rabbid Peach και Rabbid Mario με αναμενόμενη κυκλοφορία στα τέλη του 2023.

Δείτε το αναλυτικό μας review για το Mario + Rabbids Sparks of Hope.

 

Ιάκωβος Τοπάλογλου


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88