ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ανακοινώθηκε το DLC των Pokémon Scarlet και Violet

Μάλιστα, θα αποτελείται από δύο parts.

Η χθεσινή παρουσίαση κατά τη διάρκεια της Pokémon Day τελικά δεν έκρυβε κάποια φανταχτερή έκπληξη όπως όλοι ανυπομονούσαν, οπότε θα χρειαστεί να αρκεστούμε στην περίοδο κυκλοφορίας του DLC των πιο πρόσφατων προσθηκών στο πετυχημένο franchise.

{youtube}7ailJ6zfVlc{/youtube}

Το επί πληρωμή εξτρά περιεχόμενο έχει τίτλο The Hidden Treasure of Area Zero και είναι χωρισμένο σε δύο μέρη. Το Part 1: The Teal Mask θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο που μας έρχεται και θα επισκεφτούμε την περιοχή Land of Kitakami ως μέρος μιας σχολικής εκδρομής. Στο Part 2: The Indigo Disk ( χειμώνας 2023) θα συμμετάσχουμε σε πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών μεταφέροντας τον χαρακτήρα μας στη Blueberry Academy, καλώντας μας να εξερευνήσουμε περιοχές πέρα από την Paldea ( βέρι ίντρεστινγκ).

Φυσικά και δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι προσθήκες νέων θρυλικών Pokémon με τα Ogerpon and Terapagos να joinάρουν το ταξίδι μας, ενώ θα έρθουμε και σε επαφή με πολλά Pokémon που δεν συναντήσαμε στην Paldea.

Αναμφίβολα αισιόδοξο φαίνεται να είναι το εξτρά περιεχόμενο και ελπίζουμε να επιβεβαιωθεί και όταν καταφτάσει στα χέρια μας. Όσοι θέλετε μπορείτε να κάνετε προ-παραγγελία από το Nintendo eshop και θα λάβετε και μερικά special bonuses.

Χριστόφορος Πόλυγγερ's Avatar

Χριστόφορος Πόλυγγερ

Δεν έχω μάθει να παίζω παιχνίδια casually. Είτε θα πάμε με δεκάωρο session και πλατίνα ή καθόλου.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88