ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Έρχεται νέο DLC για το Resident Evil Village με πρωταγωνίστρια την Rose

Θα προστεθεί και third-person mode.

Πλούσια ήταν η παρουσίαση της Capcom για τους λάτρεις της σειράς Resident Evil, καθώς λάβαμε αρκετές νέες πληροφορίες σχετικά με τα υπάρχοντα παιχνίδια. Ξεκινώντας από το πιο πρόσφατο, το Resident Evil Village ετοιμάζεται να λάβει ένα μεγάλο expansion pack στις 28 Οκτωβρίου του 2022, το οποίο θα περιλαμβάνει τρείς νέες διαφορετικές λειτουργείες.

Αρχικά, το Winters’ Expansion θα περιέχει ένα ολοκαίνουριο mode, που θα επιτρέπει να παιχτεί όλο το campaign του παιχνιδιού με κάμερα τρίτου προσώπου. Θα περιλαμβάνει επίσης το The Mercenaries Additional Orders, όπου θα κληθούμε να διαλέξουμε έναν χαρακτήρα εκ των Chris Redfield, Heisenberg και Lady Dimitrescu, και να πολεμήσουμε ενάντια σε ορδές από εχθρούς, με ένα πιο action στυλ παιχνιδιού. Τέλος, θα προστεθεί το Shadows of Rose, ένα DLC το οποίο τοποθετείται 16 χρόνια μετά τα γεγονότα του Resident Evil Village, με την Rose Winters, κόρη του Ethan, να είναι αυτή η πρωταγωνίστρια αυτή τη φορά, βλέποντας την να παλεύει με τις τρομακτικές δυνάμεις της.

{youtube}IJDIenuQepo{/youtube}

Επιπλέον, στις 28 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει το Resident Evil Village Gold Edition, το οποίο πέρα από το βασικό παιχνίδι, θα περιέχει και το Winters` Expansion, και θα κυκλοφορήσει για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Steam και Stadia.

Τέλος, μετά από πολύ καιρό αναμονής μάθαμε επιτέλους την ημερομηνία κυκλοφορίας για το Resident Evil Re:Verse, το οποίο έρχεται στις και αυτό στις 28 Οκτωβρίου του 2022. Το συγκεκριμένο παιχνίδι αποτελεί την προσπάθεια της Capcom να ενώσει το σύμπαν του Resident Evil σε ένα multiplayer περιβάλλον, με όσους έχουν το Resident Evil Village να διαθέτουν δωρεάν πρόσβαση.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88