ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Δοκιμάστε δωρεάν το Dragon's Dogma 2 σε PC και κονσόλες

Η Capcom σας προσκαλεί στον fantasy κόσμο της!

Ένα τεράστιο game όπως το Dragon's Dogma 2 θέλει πολύ ψάξιμο και χρόνο για να μπορέσει ένας παίκτης να ανακαλύψει τα μυστικά του. Πριν φτάσει σε αυτή τη διαδικασία ωστόσο πρέπει να πειστεί ότι το παιχνίδι αξίζει όλα όσα μπορούμε να επενδύσουμε πάνω του, ένα άγχος από το οποίο η Capcom επιθυμεί να απαλλάξει όλους τους ενδιαφερόμενους. Μέχρι τις 18 Ιουλίου μπορείτε να μεταβείτε στο Steam, στο PS Store ή το Xbox Store και να κατεβάσετε τη free trial έκδοση του Dragon's Dogma 2, η οποία θα σας επιτρέψει να παίξετε το διακεκριμένο RPG για δύο γεμάτες ώρες χωρίς κόστος.

Για τις επόμενες μέρες, λοιπόν, μπορείτε να συμμετάσχετε σε αυτή την τύπου demo ενέργεια, να φτιάξετε τον χαρακτήρα σας, να διαλέξετε ένα από τα 4 vocations και να προχωρήσετε όσο προλάβετε στον κόσμο του παιχνιδιού μέσα σε 120 λεπτά. Το καλό της υπόθεσης είναι πως, άπαξ και ψηθείτε να προχωρήσετε στην αγορά του, όλο το progress που θα έχετε προλάβει να σημειώσετε θα σας ακολουθήσει και στην μετέπειτα πλήρη έκδοση, άρα κανένας κόπος δεν θα πάει χαμένος. Και φυσικά, αν το Dragon's Dogma 2 δεν σας πείσει σε αυτό το δίωρο, τι είχατε τι χάσατε. 

Έχουμε καλό προαίσθημα για αυτό που σας περιμένει ωστόσο, ιδίως αν κρίνουμε από τα λόγια του Μιχάλη μας για το παιχνίδι που το χαρακτηρίζει ως "ένα πραγματικά επιτυχημένο sequel" στο review του

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.