ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Δοκιμάστε δωρεάν το Rise of the Rōnin στο PS5

Βρείτε το demo του παιχνιδιού στο PS Store!

Ένα τετραμηνάκι μετά την κυκλοφορία του Rise of the Rōnin από την Team Ninja, γνωρίζουμε πως έχει γίνει ο ταχύτερος σε πωλήσεις τίτλος της. Το τιμ που μας χάρισε στο παρελθόν τα Nioh και τώρα δούλεψε σε αυτή τη μεγάλη PS5 αποκλειστικότητα, μοιράζεται μαζί μας μερικά στατιστικά που έχουν καταγράψει αθροιστικά όλοι όσοι έπαιξαν το παιχνίδι της. Αυτά περιλαμβάνουν τα ποσοστά επιλογής των επιπέδων δυσκολίας, τις βασικές επιλογές του story και επιτεύγματα σε combat και exploration.

Μπορεί όλα αυτά τα νούμερα να είναι μεγάλα, δεν το συζητάμε όμως πως η Team Ninja θα ήθελε αρκετό ακόμη κόσμο να παίξει το Rise of the Rōnin, ιδανικά αγοράζοντάς το, κάτι για το οποίο θέλει να τον δελεάσει κυκλοφορώντας μία δωρεάν έκδοση του παιχνιδιού. Πλέον υπάρχει ένα demo στο PS Store που επιτρέπει σε κάθε κάτοχο PS5 να παίξει το πρώτο κεφάλαιο του Rise of the Rōnin και να κρίνει κατά πόσο ανταποκρίνεται στα θέλω και στις προσδοκίες του για να προβεί στην αγορά του.

Σας προτείνουμε να κατεβάσετε και να παίξετε το δωρεάν demo, ειδάλλως μπορείτε να πάρετε μία γνώμη για το Rise of the Rōnin διαβάζοντας το αναλυτικό μας review.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.