ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Δοκιμάστε το πολυβραβευμένο The Witcher III: Wild Hunt μέσω PS Plus Premium

Με την ευλογία των game trials.

Τώρα είναι καλό το PS Plus Premium; Kidding, αλλά η νέα προσθήκη στη λίστα των Game Trials είναι τιμότατη, αφενός από άποψη ποιότητας παιχνιδιού και αφετέρου από άποψη διάρκειας της επιτρεπτής δοκιμής. Μιλάμε για το The Witcher III: Wild Hunt κυρίες και κύριοι, ένα video game με αριθμό βραβείων που δεν μπορεί να περιγράψει ούτε η μαθηματική άλγεβρα, περιεχόμενο εκατοντάδων – αν όχι χιλιάδων – ωρών και μία παγκόσμια αναγνώριση που μέχρι σήμερα βάζει χρήματα στα ταμεία της CD Projekt RED. Πολλοί ίσως να γνωρίσατε το franchise από τα προϋπάρχοντα βιβλία ή και από τη σειρά του Netflix, δεν χωρά αμφιβολία όμως πως στο τρίτο παιχνίδι της σειράς οφείλεται όλη αυτή η παγκόσμια αναγνώριση.

Άπαξ, λοιπόν, και είστε συνδρομητές του PS Plus Premium μπορείτε να παίξετε ένα “demo” του παιχνιδιού για 4 ολόκληρες ώρες, αποτελώντας ένα από τα πιο εκτενή game trials της ανώτερης συνδρομητικής βαθμίδας της Sony. Βέβαια, το παιχνίδι είναι γιγαντιαίο, σε βαθμό που με τόσο χρόνο και πάλι δεν θα έχετε δει τίποτα μπροστά στο σύνολό του, αλλά σίγουρα θα σας βοηθήσει να κρίνετε αν το θρυλικό αυτό RPG είναι για εσάς.

Αυτή η παροχή υποστηρίζεται τόσο για τους κατόχους PS4 όσο και του PS5, με τους δεύτερους μάλιστα να αποκτούν πρόσβαση στην Complete Edition του παιχνιδιού, εφόσον μόνο αυτή υπάρχει διαθέσιμη για τη next-gen κονσόλα της Sony. Ευχάριστο που βλέπουμε αυτό το εξτρά προνόμιο που δεν έχει το PS Plus Extra να αξιοποιείται και να δίνει πράγματι μεγαλύτερη αξία σε όσους προτιμούν το πληρέστερο πακέτο που προσφέρει το PlayStation από subscription services.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.