ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Νέο Doom ή Quake ετοιμάζει η Bethesda

Οι αγγελίες εργασίας προδίδουν το project.

Τα job lisftings που δημοσίευσε η id Software της Bethesda -και κατ` επέκταση του Xbox- μάλλον μας κατευθύνουν για το τι μπορούμε να περιμένουμε μελλοντικά από αυτήν. Οι developers αναζητούν Senior Technical Animator, Skybox Artist και Environment Concept Artist, με στόχο την ενίσχυσή τους προς τη δημιουργία ενός FPS τίτλου με sci-fi setting, ο οποίος είναι "μακρόβιος και ιστορικός". 

Αν βάλουμε κάτω τις πληροφορίες που μας δίνονται και αποκλείσουμε περιπτώσεις τύπου Wolfentstein, λόγω του sci-fi, καταλήγουμε πως το παιχνίδι που αναπτύσσεται μάλλον κρύβεται πίσω από τα franchises των Doom και Quake. Υπάρχουν εξίσου μεγάλες πιθανότητες και για τα δύο, αφού ο Doom Slayer τα πήγε εξαιρετικά με το Doom Eternal της περσινή σεζόν, ενώ η σειρά Quake αναστήθηκε μέσα από το πρόσφατο remaster του πρώτου παιχνιδιού, που θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελεί ζέσταμα για τη συνέχεια που έπεται. 

Δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα και από τη στιγμή που βρίσκονται σε φάση αναζήτησης προσωπικού πιθανότατα θα αργήσουμε να μάθουμε τι είναι, αλλά είναι εύκολο να ισχυριστούμε πως πρόκειται για κάτι από τα δύο. 

Πηγή: VGC

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88