ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Δωράκια Rise of the Ronin από τη Sony

Για να μπαίνουμε στο κλίμα σιγά-σιγά…

Ψηφιακά καλούδια για να ζεσταθούμε γύρω από τη νέα αποκλειστικότητά της μας προσφέρει η Sony. Ο λόγος για το Rise of the Ronin, που κυκλοφορεί τον Μάρτιο, αφού μας προσφέρονται avatars που αντιπροσωπεύουν έξι από τους χαρακτήρες του παιχνιδιού και μπορείτε να διεκδικήσετε άκομα μέσω του PlayStation Store.

Μεταβείτε στην ειδική σελίδα του Rise of the Ronin στο PS Store και πηγαίνετε στην ενότητα με τίτλο "Factions of the Bakumatsu Era". Υπάρχουν τρεις κύριες φατρίες στο παιχνίδι, με τα avatars να βασίζονται σε δύο χαρακτήρες από κάθε φατρία. Άπλα συνδεθείτε με το PSN ID και αρπάξτε τα δωράκια. Για την ιστορία οι φατρίες είναι οι έξης :

Sabaku - Pro-shogunate: Οι δυνάμεις υπέρ του σογκουνάτου της εποχής Μπακουμάτσου είναι υποστηρικτές του Τοκουγκάουα, επιδιώκοντας να διατηρήσουν τη συγκεντρωτική του διακυβέρνηση και να υπερασπιστούν το σογκουνάτο από εξωτερικές πιέσεις και εσωτερικές απειλές για να διατηρήσουν την υπάρχουσα πολιτική τάξη.

Tobaku - Anti-shogunate: Οι δυνάμεις κατά του σογκουνάτου αποτελούνται από διαφορετικές ομάδες και άτομα που ενώνονται από την αντίθεσή τους στην κυριαρχία του σογκουνάτου και την επιθυμία τους να αποκαταστήσουν την αυτοκρατορική εξουσία στην Ιαπωνία.

Obei - Δυτικές δυνάμεις: Οι δυτικές δυνάμεις της εποχής Μπακουμάτσου αποτελούνται από αμερικανικές και ευρωπαϊκές δυνάμεις που επιδιώκουν να ανοίξουν την Ιαπωνία στο εξωτερικό εμπόριο, οδηγώντας στο τέλος της μακροχρόνιας απομονωτικής πολιτικής της χώρας και επηρεάζοντας το πολιτικό και οικονομικό της τοπίο.

Το Rise of the Ronin θα κυκλοφορήσει στις 22 Μαρτίου του 2024 για PS5.

Λευτέρης Κλεώπας's Avatar

Λευτέρης Κλεώπας

Τα games για εμένα είναι σαν ένα καλό βιβλίο: μπορεί να φέρουν διασκέδαση μέχρι τροφή για σκέψη.