ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Δωρεάν όλοι οι χαρακτήρες του Overwatch 2 από τη δέκατη season και μετά

Ξεκινώντας με την Venture.

Μέσα από ένα σχετικά μικρό βιντεάκι, ο game director του Overwatch 2, Aaron Keller, ανακοίνωσε μία σημαντική αλλαγή που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο παιχνίδι της Blizzard. Από την δέκατη σεζόν, που θα λαναριστεί στα μέσα Απριλίου, και έπειτα όλοι οι νέοι heroes του Overwatch 2 θα δίνονται δωρεάν σε όλους τους παίκτες, χωρίς να χρειάζεται πλέον να αγοράσουν το premium battle pass ή να δαπανήσουν αρκετές ώρες για να τους αποκτήσουν μέσω της δωρεάν οδού.

«Οι heroes είναι μία από τις πιο συναρπαστικές προσθήκες στο παιχνίδι και θέλουμε όλοι οι παίκτες μας να έχουν άμεση πρόσβαση σε αυτούς όταν κυκλοφορούν. Για αυτό, είμαι ενθουσιασμένος που μοιράζομαι πως η Venture και όλοι οι μελλοντικοί heroes θα είναι διαθέσιμοι δωρεάν προς όλους κατά το λανσάρισμα τους.»

Ο Keller διευκρίνισε επίσης πως μαζί με τον νέο hero Venture, θα ξεκλειδωθούν και όλοι οι υπόλοιποι που είχαν προστεθεί στο παρελθόν. Στη συνέχεια του βίντεο αναφέρθηκε και σε έναν νέο τρόπο όπου κάποιος θα μπορεί να ξεκλειδώσει τα mythic skins, καθώς από νέα σεζόν θα υπάρχει το mythic shop, όπου κάποιος θα μπορεί να αποκτήσει mythic skins από προηγούμενες σεζόν. 

Τέλος, έγινε και μία αναφορά στα coins που θα μπορεί να μαζέψει κάποιος μέσα από το δωρεάν battle pass, με το προηγούμενο ποσό να έφτανε στα 540, ενώ πλέον το ταβάνι είναι στα 600 coins ανά σεζόν. 

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.