ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Δωρεάν PS Plus Games: Απρίλιος 2024

Έχουμε δει και καλύτερα, έχουμε δει και χειρότερα.

Ο Απρίλιος έρχεται σε λίγες μέρες και μαζί του θα φέρει τρία δωρεάν παιχνίδια για τους συνδρομητές του PS Plus. Το πρώτο εξ αυτών κυκλοφόρησε στα τέλη του προηγούμενου καλοκαιριού από την EA, ξεχωρίζοντας για τα εντυπωσιακά γραφικά του και την άψογη ηθοποιία. Το Immortals of Aveum λοιπόν είναι ένα FPS magic shooter, ικανό να χαρίσει μία ενδιαφέρουσα ιστορία και ένα γρήγορο spell-based combat. 

Στη συνέχεια έχουμε ένα παιχνίδι που φέρει στον τίτλο του ένα ιστορικό video game. Το Minecraft Legends μπορεί να μην προκάλεσε το χαμό που κατάφερε να προκαλέσει το Minecraft πριν από χρόνια, όμως μπορεί κάνει αρκετούς από τους φίλους του franchise να περάσουν ευχάριστα. Η στρατηγική εδώ είναι το παν, ενώ για επιπλέον διασκέδαση μπορείτε να καλέσετε και τη βοήθεια της παρέα σας.

Τέλος, η τριπλέτα των παιχνιδιών κλείνει με το το Skul: The Hero Slayer. Αν και λιγότερο δημοφιλές από τα δύο παραπάνω, το παιχνίδι της SouthPAW Games δεν πέρασε απαρατήρητο από την indie σκηνή, με το ίδιο να λαμβάνει εξαιρετικές κριτικές και ορισμένες διακρίσεις, ενώ κυκλοφόρησε το 2021 ως ένα roguelike-action platformer με pixel art αισθητική.

Αναλυτικά η λίστα των δωρεάν games του Απριλίου:

  • Immortals of Aveum | PS5
  • Minecraft Legends | PS4, PS5
  • Skul: The Hero Slayer | PS4

Όλοι οι παραπάνω τίτλοι θα είναι διαθέσιμοι για εξαργύρωση από την Τρίτη 2 Απριλίου και θα ισχύουν για κάθε συνδρομητική PS Plus βαθμίδα (Essential/Extra/Premium).

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.